Herkese selamlar

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
tuntek
Bit
Bit

Herkese selamlar

Mesaj gönderen tuntek »

Arkadaslar herkese merhaba.Siteye yeni üye oldum.Aslında windows.hekimi.com adresine üyeydim,kısmet burasıymıs.Arkadaslar xp home edition sp2'de onarım hakkında bilgi verirmisiniz.Boot'tan açılıs yaptım 1: c:\windows> gibi bir seyler yazıyordu ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.Hoscakalın.
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Re: Herkese selamlar

Mesaj gönderen Kripteks® »

dostum cd den boot et ve xp yi onar ı seç yani kurma sadece onarcaksın

iste yöntem

pro da denedim home da denemedim ama muhtemelen aynıdır

Takalim Win XP Cd mizi ve Cd den Boot edelim

"R" Repair komutunu R ye basarak secelim

Kurtarma konsoluna geldik, Admin Passwordumuz sorulduktan sonra DOS benzeri bir ekranla karsilasacagiz

Simdi sirasiyla asagidaki komutlari verelim:

CD\

cd system32
cd config
ren software software.bak
ren system system.bak
cd c:\windows\repair
copy software c:\windows\system32\config
copy system c:\windows\system32\config
exit

Boot ettikten sonra Yepyeni bir windows XP ye sahip oldunuz Hayirli ugurlu olsun. Fakat su an Windows u yeni kurmus oldugumuz icin programların çogu çalısmayacaktır. O nedenle Baslat--> Tüm Programlar da calismayan nekadar program varsa gidip C dizininden ( veya windowsunuz hangisindeyse ) ProgramFiles ten Bu calismayan Programlarin Klasörlerini tek tek silme niz gerekecek. (Formatsiz windowsun da bu zahmeti olsun canim), Böylece Tüm datalariniz yedeklemeye bile gerek kalmadan kurtarildi.

Saygılarımla
tuntek
Bit
Bit

Mesaj gönderen tuntek »

Dostum çok tesekkür ederim yardımların için programları yeniden kurdummu tamamdır.Bir sey daha sorabilirmiyim biliyorsun usb hub'lar var piyasada 1.1 ama bilgisayarım bunu tanımıyor hub'a takıp bir örnegin bluetooth taksam görmüyor usb hub'ı nasıl tanıtırım bilgisayara.
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

dostunm bildigim 2.0 da var usb hub ın tanıması lasım direk niye tanımasın ki tak ön usb ye sonra hub a bluetotth tak serviste bir sorun olmuyorduu yapıyorduk ama

bu arada rica ederim
tuntek
Bit
Bit

Mesaj gönderen tuntek »

Siteye yeni üye oldum ve ilk senle tanıstım ve çok memnun oldum seninle tanıstıgıma.Kendine iyi bakman dilegimle.
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

tuntek yazdı:Siteye yeni üye oldum ve ilk senle tanıstım ve çok memnun oldum seninle tanıstıgıma.Kendine iyi bakman dilegimle.
Saol dostum daha çok grs tanısırız ben giib herkez bütün herkez pırlanta gibidir bu sitede burası bir aile portalı