Herkese selamlar
-
- Bit
Herkese selamlar
Arkadaslar herkese merhaba.Siteye yeni üye oldum.Aslında windows.hekimi.com adresine üyeydim,kısmet burasıymıs.Arkadaslar xp home edition sp2'de onarım hakkında bilgi verirmisiniz.Boot'tan açılıs yaptım 1: c:\windows> gibi bir seyler yazıyordu ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.Hoscakalın.
- Kripteks®
- Terabyte1
- İletişim:
Re: Herkese selamlar
dostum cd den boot et ve xp yi onar ı seç yani kurma sadece onarcaksın
iste yöntem
pro da denedim home da denemedim ama muhtemelen aynıdır
Takalim Win XP Cd mizi ve Cd den Boot edelim
"R" Repair komutunu R ye basarak secelim
Kurtarma konsoluna geldik, Admin Passwordumuz sorulduktan sonra DOS benzeri bir ekranla karsilasacagiz
Simdi sirasiyla asagidaki komutlari verelim:
CD\
cd system32
cd config
ren software software.bak
ren system system.bak
cd c:\windows\repair
copy software c:\windows\system32\config
copy system c:\windows\system32\config
exit
Boot ettikten sonra Yepyeni bir windows XP ye sahip oldunuz Hayirli ugurlu olsun. Fakat su an Windows u yeni kurmus oldugumuz icin programların çogu çalısmayacaktır. O nedenle Baslat--> Tüm Programlar da calismayan nekadar program varsa gidip C dizininden ( veya windowsunuz hangisindeyse ) ProgramFiles ten Bu calismayan Programlarin Klasörlerini tek tek silme niz gerekecek. (Formatsiz windowsun da bu zahmeti olsun canim), Böylece Tüm datalariniz yedeklemeye bile gerek kalmadan kurtarildi.
Saygılarımla
iste yöntem
pro da denedim home da denemedim ama muhtemelen aynıdır
Takalim Win XP Cd mizi ve Cd den Boot edelim
"R" Repair komutunu R ye basarak secelim
Kurtarma konsoluna geldik, Admin Passwordumuz sorulduktan sonra DOS benzeri bir ekranla karsilasacagiz
Simdi sirasiyla asagidaki komutlari verelim:
CD\
cd system32
cd config
ren software software.bak
ren system system.bak
cd c:\windows\repair
copy software c:\windows\system32\config
copy system c:\windows\system32\config
exit
Boot ettikten sonra Yepyeni bir windows XP ye sahip oldunuz Hayirli ugurlu olsun. Fakat su an Windows u yeni kurmus oldugumuz icin programların çogu çalısmayacaktır. O nedenle Baslat--> Tüm Programlar da calismayan nekadar program varsa gidip C dizininden ( veya windowsunuz hangisindeyse ) ProgramFiles ten Bu calismayan Programlarin Klasörlerini tek tek silme niz gerekecek. (Formatsiz windowsun da bu zahmeti olsun canim), Böylece Tüm datalariniz yedeklemeye bile gerek kalmadan kurtarildi.
Saygılarımla
-
- Bit
- Kripteks®
- Terabyte1
- İletişim:
- Kripteks®
- Terabyte1
- İletişim: