arkadaslar çok ilginç birsey ama acilen yardıma ihtiyacım var.zoom x5 modemin içine giremiyorum.ne yaptıysam sifreyi kabul etmiyor.elektrigini kestim,kibrit çöpü ile resetledim yani default yaptım fabrika ayarlarına döndüm ama sifreyi kabul etmedi.dolayısıyla içine giremiyorum.acilen yrdım lütfen
Bekir 65 yazdı:ozaman o modem`i sil ve yeni install yap ve bütün ayarlari standart yap yada öyle birak ve modem´i pc´den sil ve yeni install yap :D
kardes tesekkür ederim ama modeme girilemiyorki nasıl silerim anlamadım yani modeme girmek için adres çubuguna modemin ıp ini yazıyorum sifre ekranı geliyor modemin kendine ait admin filan diye bildigimiz sifreyi ve kullanıcı adını giriyorum sifreyi kabul etmiyor.modemi arkasından resetliyorum ki bu olay sifre degismis olsa bile default yapar ama nafile.vallahi sinir bir durum.bilen varsa lütfen yardım etsin.
Asagidaki yaziyi bir yetkili servis caslisani yazmis:
Zoom X5 lerdeki genel problem link algılıyamama problemi. Firmware upgrade i ise yaramıyor zira muhtemelen içinde bilgilerin saklandıgı epromun upgrade problemi var. Olusum bu ürünün ithalatçısı. Aldıgınız yere götürmek yerine yarım gününüzü ayırıp modemin içindeki garanti belgesinde yer alan adrese modemi bırakın.1-2 günde halledeceklerdir. Zoom X5 lerle ilgili verdigimiz modemlerin % 20 si aynı problemle tarafımıza döndü.