zoom x5 modem sorunu

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
artung
Kilobyte1
Kilobyte1

zoom x5 modem sorunu

Mesaj gönderen artung »

:x arkadaslar çok ilginç birsey ama acilen yardıma ihtiyacım var.zoom x5 modemin içine giremiyorum.ne yaptıysam sifreyi kabul etmiyor.elektrigini kestim,kibrit çöpü ile resetledim yani default yaptım fabrika ayarlarına döndüm ama sifreyi kabul etmedi.dolayısıyla içine giremiyorum.acilen yrdım lütfen :x
Kullanıcı avatarı
Bekir 65
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen Bekir 65 »

ozaman o modem`i sil ve yeni install yap ve bütün ayarlari standart yap yada öyle birak ve modem´i pc´den sil ve yeni install yap :D
Kullanıcı avatarı
artung
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen artung »

Bekir 65 yazdı:ozaman o modem`i sil ve yeni install yap ve bütün ayarlari standart yap yada öyle birak ve modem´i pc´den sil ve yeni install yap :D
kardes tesekkür ederim ama modeme girilemiyorki nasıl silerim anlamadım yani modeme girmek için adres çubuguna modemin ıp ini yazıyorum sifre ekranı geliyor modemin kendine ait admin filan diye bildigimiz sifreyi ve kullanıcı adını giriyorum sifreyi kabul etmiyor.modemi arkasından resetliyorum ki bu olay sifre degismis olsa bile default yapar ama nafile.vallahi sinir bir durum.bilen varsa lütfen yardım etsin.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12656 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

User ID:admin
Password:zoomadsl
Birde üsttekileri deneyin
kaynak:
http://www.cirt.net/cgi-bin/passwd.pl
Kullanıcı avatarı
artung
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen artung »

velociraptor kardes evet bende bunları yazıyorum ama bir türlü kabul etmiyor baska bir yolu varmıdır acaba?resetledim degisik sifreler denedim olmadı.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12656 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Asagidaki yaziyi bir yetkili servis caslisani yazmis:
Zoom X5 lerdeki genel problem link algılıyamama problemi. Firmware upgrade i ise yaramıyor zira muhtemelen içinde bilgilerin saklandıgı epromun upgrade problemi var. Olusum bu ürünün ithalatçısı. Aldıgınız yere götürmek yerine yarım gününüzü ayırıp modemin içindeki garanti belgesinde yer alan adrese modemi bırakın.1-2 günde halledeceklerdir. Zoom X5 lerle ilgili verdigimiz modemlerin % 20 si aynı problemle tarafımıza döndü.

ALINTIDIR
Kullanıcı avatarı
artung
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen artung »

tesekkür ederim usta