Geçen gün aklıma takıldı. Normalde güncel CD/DVD yapar iken Windows Xp güncelleştirmelerini sıra gözetmeksizin cd/dvd ye bütünleştiriyoruz. Birde bu güncelleştirmelerin yayınlanma tarihini nerden bulamabilirim?
Bilgisayarımda yok. yeni kurdum ve güncellemedim :)...
Güncelleme konusunda sıra önemli midir?
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
Re: Güncelleme konusunda sıra önemli midir?
program ekle kaldırdan güncelleme isimlerine bakarsın. güncelleme kodunu bulduktan sonra microsoftun sitesinde aratırsın. yayınlanma tarihi orada yazar
o kadarını biliyorum. şuan yeni sistem kurdum güncellemelerin hiç birini yapmadım. güncelleştirmeler kapalı. o yüzden herhangi bir kaynaktan bulabilir miyim diye sorayım dedim. Birde 80 yakın güncelleştirmesi tek tek bakmak zaman kaybı olur. nette bir yerlerde vardır diye düşünüyorum.
- drog_1
- Megabyte3

otomatik güncellemen açıksa ve legal veya legalize edilmiş sistemse zaten kendisi otomatik sıralamasını yapacaktır.
ben kendime önceden güncelleştirilmiş DVD yapacam ( CD ye sığmaz :) ) . o yüzden fazla uğraşmamak adına sordum. sırası olabilir gibi me geliyor? çünkü bir yama kendinden sonraki açıığı kapattığı sıralama yanlış olur ise o bütünleştirilen ( entegre edilen) güncelleştirmenin bir anlamı kalır mı?
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21145 kez
sirayi falan gözetme isini bir yazilima birak , manuel birseylerle ugrasip vakit kaybetme , hem sonucu iyi olmayacaktir , tavsiyem asagidaki yazilim ile bu DVD yi olusturman:
viewtopic.php?p=329823#p329823
tikla yamalari yüklesin , tikla istersen programlari entegre etsin , kullanmasini ögrenmekn 10 dk ni almaz
viewtopic.php?p=329823#p329823
tikla yamalari yüklesin , tikla istersen programlari entegre etsin , kullanmasini ögrenmekn 10 dk ni almaz
ama Tarkan abi bu link yazılım windows 7 vista iiçin WinXp için değil.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21145 kez
haklisin bir an senin win 7 kullandigini düsündüm , dalginlik