Trafik Limiti
- ccasper
- Byte4
Trafik Limiti
Benım web sayfamda gecenlerde bır uyarı cıktı yanı sıteye gırıs yasaklanmıs bır durumdaydı hemen hostuma bır maıl attım ve bana trafik lımıtımın doldugunu ve kendılerının bu lımıtı ucretsız olarak yukselttıklerını soyledıler. Pekı bu trfaık lımıtı nedır neden boyle bır uyarı aldım mesala yukseltmeselerdı eger 1 ay sonra sıte kendılıgınden tekrar yayına gırecekmıydı bu lımıt aylık mı acaba bırde eger alan adı ve mb anlamındaq bır odeme yapıyorum zaten bu odemenın ıcınde bu lımt odemesı yokmu ?
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 9996 kez
Sayfaniz her cagirildiginda (browser den) bant genisliginden bir miktar yer , eger sitenizde Bolca resim varsa download a birseyler sunduysaniz , bu Bant genisligi kolayca tükenebilir , (özellikle baska sitelerin sizin resimlerinize link vermeleri Bant genisliginizin bir numarali düsmanidir ), söyle düsünelim ,Bir su tankiniz var ve siz cesmeyi acip bu suyu kullaniyorsunuz ( su her ay dolduruluyor - yani bandwidth ayliktir- fakat sizin resimlerinize link veren 100 site olsa , sizin ayni tanka 100 cesme taktirip millete kullandirdiginiz anlamina gelir , ) iste bir host un fiyatinin biraz daha fazla olmasini saglayan seylerden biri de budur , öncelikle aylik bant genisligi limitinizi ögrenin derim , ayrica resimlerde de biraz cimri olun , disaridan link verilmesine izin vermeyin , b unu hostunuzun C panelinde yeralan Antileech (eger varsa) korumasi sayesinde yapabilirsiniz
- ultrailker
- Megabyte2
- velociraptor
- Yottabyte4
Resimden diyebilecegim sey size hostunuz tarafindan saglanan bant genisligi aylik 2 GB mis , cünkü birtek Mart ayinda o limiti gecmissiniz ve dediginiz sey olusmus ,
Allahtan su üzerinde bulundugumuz hostunki 2000GB (Gerci abarmislar biraz ama)yoksa aylik 8-10 GB lik bant genisligini rahat rahat yiyoruz ve gittikce de artiyor
Allahtan su üzerinde bulundugumuz hostunki 2000GB (Gerci abarmislar biraz ama)yoksa aylik 8-10 GB lik bant genisligini rahat rahat yiyoruz ve gittikce de artiyor
- ccasper
- Byte4
- ccasper
- Byte4
- velociraptor
- Yottabyte4