Öncelikle;" Bu ne işme yarar diye akla bir soru gelebilir.?". Bu özellik birden fazla eposta (email) adresine sahip iseniz. Bir hesabınızı açtığınızda diğer hesaplarınıza kullanıcı adı ve şifre girmeden bir tıkla ulaşabilmenizi sağlar.
Benim için en önemlisi, Windows Live Messenger kullanıcı ları için Messenger daki Gelen Kutuzu Açar Simgesine

Görüldüğü gibi ben mozilla yı kullanıyorum.

Artık bu butona bastığınızda ön tanımlı (varsayılan) tarayıcnız ile hotmail hesaplarınıza hızlı bir şekilde erişebilirsiniz.

Bunun için kullanılan netgezgini ön tanımlı (varsayılan) hale getirmek gerekiyor:
1. Mozilla Firefox için:

2. Internet Explorer için:

2. Google Chrome için:

2. Opera için:

Not: Değişiliğin olması için tarayıcınızı kullanarak hesabınızda oturumu kapatıp, tekrar açın.
Birde bu işlemi yaptınız , net cafe de açık bırak gittiniz ve giriş yaptığınız hesabınızın şifresini çaldırdınız. Diğer hesapların şifreleri çalınmaz fakat çalan şerefsiz diğer eposta (email ) adreslerini kullanarak tandıklarınza sizin ağzınızda ileri geri şeyler yazabilir. O yüzden bu tür durumlarda çalınan hesabın diğer hesap ile olan bağlantılarını güvenli bir bilgisayardan keselim.

Etiket bulutu:
Msn kullandığımda hotmail hesabına mozilla ile erişmek
Msn kullandığımda hotmail hesabına opera ile erişmek
Msn kullandığımda hotmail hesabına chrome ile erişmek
otomatik olarak internet explorer harici başka tarayıcıdan tek tıkla hotmail hesabına girme
mevcut kullandığım varsayılan tarayım kullanarak msn deki eposta kutusu aç dediğimde açılsın
iyi forumlar...
Yazan: Mendenn