Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x8ac70013) hatasını alıyorum.Ne webcame gönderebiliyorum.Nede karşı tarafı görebiliyorum.
ne yapabilirim?
teşekkürler
msn den 0x8ac70013 hatasını alıyorum.
msn den 0x8ac70013 hatasını alıyorum.
0x8ac70013 hatasının çözümü.
C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne gidin ve msnmsgr.exe dosyasının adını msnmsgr2.exe olarak değiştir daha sonra:
regeditden
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run
Sağ taraftaki listede yer alan "MsnMsgr" verisine çift tıklayın ve msnmsgr.exe'yi, msnmsgr2.exe olarak değiştirin ve "Tamam" tuşuna basın.

Eğer Windows Live Messenger'ı kısayolundan başlatıyorsanız kısayoluna sağ tıklayın ve Özellikler'e girin, Hedef bölümündeki msnmsgr.exe dosyasının adını msnmsgr2.exe olarak değiştirin.
alıntı
ayrıca mesajın başlık haline getirilip ayrıldı.
başkasının açtığı başlık altına sorununuzu yazmayın ayrı başlık açın
C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne gidin ve msnmsgr.exe dosyasının adını msnmsgr2.exe olarak değiştir daha sonra:
regeditden
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run
Sağ taraftaki listede yer alan "MsnMsgr" verisine çift tıklayın ve msnmsgr.exe'yi, msnmsgr2.exe olarak değiştirin ve "Tamam" tuşuna basın.

Eğer Windows Live Messenger'ı kısayolundan başlatıyorsanız kısayoluna sağ tıklayın ve Özellikler'e girin, Hedef bölümündeki msnmsgr.exe dosyasının adını msnmsgr2.exe olarak değiştirin.
alıntı
ayrıca mesajın başlık haline getirilip ayrıldı.
başkasının açtığı başlık altına sorununuzu yazmayın ayrı başlık açın
- loveme
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 1 kez
- İletişim:
Re: msn den 0x8ac70013 hatasını alıyorum.
Bunu denediğim halde olmadı.Hatta msn programını program ekle kaldırdan sildim.Program files dizininden olduğu gibi sildim.Kayıt defterini açtım.Messengeri sildim yeniden kurdum gene aynı hatayı veriyor...Kameranın driverinı yeniden kurdum gene aynı kamera çalışıyor ancak msn de webcame kullanamıyorum.Bu yukardaki hatayı alıyorum webcame durumunda...