Wirofon kullanmak avantajlı mı?Bilgisayarıma bir tane usb kablolu telefon aldım.Ayrıca iphone 4 de wirofon ve kablosuz wireless bağlantısı nasıl kullanılır bilgisi olan var mı?
teşekkürler
wirofon kullanan var mı
- ripley
- Byte3

Re: wirofon kullanan var mı
iphone wirofon uygulaması indirdikten sonra üzerinize kayıtlı telefon varsa wirofon aboneliği actırıyorsunuz.size mail adresinize şifre gönderiliyor.bunu uygulamaya giriyorsunuz.wifi olan heryerde sabit hatları ve cepleri arıyorsunuz.akşam 7 den sabah 7 ye kadar şehirler arası ve şehir içi bedava ceplerde dakikası 9kr.ben kullanıyorum memnunum tavsiye ederim.wirofonla konuşurken cep numaranız aranırsa normal zil sesi çalıyo biraz korkutuyo insanı:)
- ripley
- Byte3

adına kayıtlı telefon varsa ara turktelekomu hemen yapıyolar bikaç saatte şifreler mailine geliyor
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
bugün deniyeceğim.Cep teli için denemedim bende bir tane 6300 var ona olmaz çünkü wifi özelliği yok.Birde çin malı iphone 4 var ona nasıl yapılır bilmiyorum.
Sorum:Wirofona yeni üye oldum.Kampanyası bu yıl sonuna kadar.Yıl sonunda da böyle mi olucak fiyatları orasını bilmiyorum.
teşekkürler
Sorum:Wirofona yeni üye oldum.Kampanyası bu yıl sonuna kadar.Yıl sonunda da böyle mi olucak fiyatları orasını bilmiyorum.
teşekkürler
- ripley
- Byte3

yıl sonuna kadar 1000 dakika şehir içi şehirler arası ücretsiz.diğer zamanlarda akşam 1900 sabah 700 arası ücretsiz