Varsayılan Mozilla olarak MSN den email girmenin yolu var mı
Varsayılan Mozilla olarak MSN den email girmenin yolu var mı
Varsayılan olarak net gezginimi mozilla firefox yapıp sonrada msnden email lerimin olduğuna dair uyarı geldiğinde , ulaşmak için tıkladığımda mozilla ile hotmail hesabımı otomatik olarak açmak mümkün mü?
Sanki forumda var ama bulamadım...
Sanki forumda var ama bulamadım...
Re: Varsayılan Mozilla olarak MSN den email girmenin yolu var mı
ben denedim dediğin gibi her seferinde isim ve şifre soruyor..
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21515 kez
WebMail Notifier--- Sadece uyarıyor...

WebMail NotifierE-posta adreslerinize yeni posta gelip gelmediğini kontrol etmek için Mozilla Thunderbird gibi e-posta istemcileri yerine Firefox’un WebMail Notifier eklentisini kullanabilirsiniz. WebMail Notifier ile Gmail, Hotmail, Yahoo! gibi e-posta hesaplarınızın kullanıcı adı ve şifresini tanımlayarak, belli aralıklarla (örneğin her 10 dakikada bir) yeni bir posta gelip gelmediğini kontrol ettirebilirsiniz. Yeni posta iletileri, resimdeki gibi durum çubuğu üzerinden bildirilmektedir.
Eklentiye e-posta adreslerinizi tanıtmak için durum çubuğundaki mektup simgesine sağ tıklayıp Ayarlar düğmesine basın. Resimde varsayılan olarak Daum yazan yere tıklayarak e-posta hesabınızın türünü (yani Gmail mi, Hotmail mi ? vs.) seçin, ardından Kullanıcı Adı bölümüne, e-posta adresinizin @ işaretinden önce gelen kısmını yazın, şifre bölümüne de e-posta hesabınızın giriş şifresini yazdıktan sonra Ekle tuşuna basınız.

Yeni e-posta geldiğinde uyarı mesajı ile haber verilmesini sağlamak için Ayarlar iletişim kutusundayken Genel sekmesine geçiniz ve orada yer alan “Uyarı mesajı göster” seçeneğini işaretleyiniz.
WebMail Notifier eklentisini yüklemek için tıklayınız.
----------------- ALINTI ---------------

WebMail NotifierE-posta adreslerinize yeni posta gelip gelmediğini kontrol etmek için Mozilla Thunderbird gibi e-posta istemcileri yerine Firefox’un WebMail Notifier eklentisini kullanabilirsiniz. WebMail Notifier ile Gmail, Hotmail, Yahoo! gibi e-posta hesaplarınızın kullanıcı adı ve şifresini tanımlayarak, belli aralıklarla (örneğin her 10 dakikada bir) yeni bir posta gelip gelmediğini kontrol ettirebilirsiniz. Yeni posta iletileri, resimdeki gibi durum çubuğu üzerinden bildirilmektedir.
Eklentiye e-posta adreslerinizi tanıtmak için durum çubuğundaki mektup simgesine sağ tıklayıp Ayarlar düğmesine basın. Resimde varsayılan olarak Daum yazan yere tıklayarak e-posta hesabınızın türünü (yani Gmail mi, Hotmail mi ? vs.) seçin, ardından Kullanıcı Adı bölümüne, e-posta adresinizin @ işaretinden önce gelen kısmını yazın, şifre bölümüne de e-posta hesabınızın giriş şifresini yazdıktan sonra Ekle tuşuna basınız.

Yeni e-posta geldiğinde uyarı mesajı ile haber verilmesini sağlamak için Ayarlar iletişim kutusundayken Genel sekmesine geçiniz ve orada yer alan “Uyarı mesajı göster” seçeneğini işaretleyiniz.
WebMail Notifier eklentisini yüklemek için tıklayınız.
Kod: Tümünü seç
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4490----------------- ALINTI ---------------

Tarkan abi o verdiğin eklenti idi aradığım ama bu yeni sürüm MSN de çalışmıyor. Zaten kurar iken uyarıyor. Genede kurdum, hata verip dedi: bu eklentiyi kapatalım. bende evet dedim...
Eski sürüm 8.5 ver çalışmaktadır..

Eski sürüm 8.5 ver çalışmaktadır..

- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21515 kez
masallah sabirla resimleyip anlatim yapmissin , bukadar uzun anlatimlara ben üseniyorum sahsen :)
- yesilaygunes
- Gigabyte2

- Teşekkür etti: 1 kez
menden bu durum diger ( ie hariç) internet tarayıcıları için geçerli mi?
Bu durum der iken: hangi durum?
Burdaki anlatımlar Mozilla sürümleri için geçerli.
Burdaki anlatımlar Mozilla sürümleri için geçerli.
- yesilaygunes
- Gigabyte2

Yani Opera,Google Chrome, safari le hotmail deki e maillerimize şifre girişi yapmadan direk msn deki mesaj kutucugunu tıklayarak ulaşmamız mümkün mü?
- yesilaygunes
- Gigabyte2

ben araştıryorum ama pc konusunda yeterlidegilim yani araştırmalarımda bilgi düzeyimle aynı paralelde oldugu için bulamadım sen bulursan yazarsın olur mu 
ne demek. Bende bakarım. Bişey bulur isen sana Pm den de atarım.
Son olarak; mozilla gibi eklentis bol bir tarayıcı için bir eklenti yok ise diğerleri için olacağını sanmıyorum.
Son olarak; mozilla gibi eklentis bol bir tarayıcı için bir eklenti yok ise diğerleri için olacağını sanmıyorum.
- yesilaygunes
- Gigabyte2

iyi adamın hali bir başka oluyor çok teşekkürler dostum