wireless ayarları

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
kerata
Byte4
Byte4

wireless ayarları

Mesaj gönderen kerata »

herseyin bedavası makbuldur dimi arkadaslar bilgisayarım normal wireless ayarları tamam normalde leptop ta kaplo kulanıyorum ama bir wireless buldu makina yesiller tam çekiyor ama not connected yani baglı deyil diyor anlayanadim bilgisi olan arkadaslarımızdan yardım çünkü beles interneti seviyorum :lol:
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Re: wireless ayarları

Mesaj gönderen Kripteks® »

helal sana biz de is yerin de 5 yoıldızlı otel anemon dan çekerdik hehe gsel oluyor ama bir ifkrim yok suan isim var yazamıyorum bu konu ile ilgili
Kullanıcı avatarı
bambucya77
Kilobyte2
Kilobyte2

Re: wireless ayarları

Mesaj gönderen bambucya77 »

arkadasim buldugu hattin kilidi var ise giremessin
dikkatli bak bir kilit olur ustunde ........
Kullanıcı avatarı
amonra95
Bit
Bit

Mesaj gönderen amonra95 »

arkadasım buldugu hatta baglanman gereklı normal halde baglı degıl der kablosus agları goruntule orada alt tarafa bak baglan var onu tıkla gırecektır ılk defa baglansın modemin ip numarasını alve makınanın kablosuz agına bu ip numarasına gore ip ver kı sınyal dusse bıle baglantında sorun olmasın ıyı calısmalar
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12575 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Baglanmamasi normaldir , eger onlarin bagli olduklari Router den MAc adresine yetkilendirme verilmisse , sende yesil görünecek ama baglanmayacaktir , o da kirilabiliyor ama cok fazla ugrasi gerektiriyor, önce o hattaki paketleri yakalayacaksin onlardan gecerli bir MAc adresini bulacaksin sonrasinda kendi MAc adresini bu yakaladigin adres olarak göstereceksin ve sonunda iceriye dalacaksin , cidden degmeyecek bir ugras , ama elbetteki koruma olmazssa girebiliyor olman gerekir
Kullanıcı avatarı
Ensatech
Megabyte2
Megabyte2
Teşekkür etti: 73 kez

Mesaj gönderen Ensatech »

Windows tabanlì paket toplayìcì, ag kìrìcì vs yazìlìm yok sanìrìm ,bulan/bilen haber verebilirmi?
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12575 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Benim bildiklerim LInux icin (hemde Cd den calisan türünden) hatta su an elimde bir DVD var gel gelelim uplod et deseniz edemem
Kullanıcı avatarı
Ensatech
Megabyte2
Megabyte2
Teşekkür etti: 73 kez

Mesaj gönderen Ensatech »

velociraptor yazdı:Benim bildiklerim LInux icin (hemde Cd den calisan türünden) hatta su an elimde bir DVD var gel gelelim uplod et deseniz edemem
Saolasìn, Etsenbile bu yazìlìmlara uyan ag bagdastìrìcìlarla bu is yapìlìyo
ama bi arkadas bizim belediyenin modeme girmisti elinde program vardì ama kullandigi donanìmdan dolayì olmuyodu,elime dustu denebilir anten yapmak icin yardìm istemisti :D daha yapmadìk banane belediyeden girsin zaten sinyali az dialup tan yawas :D
Kullanıcı avatarı
ilkeryilmaz
Byte4
Byte4

slm

Mesaj gönderen ilkeryilmaz »

suan bu mesajı sana beles wireless dan yazıyorum ben baglanıyorum yesillerde full cekmiyo ayrıca senin ag baglantılarını kontrol etmeni ip adreslerini kontrol etmeni öneririm bu arada sifre korumalıysa biraz zor kullanırsın virelless i
Kullanıcı avatarı
feyizz
Kilobyte1
Kilobyte1

Re: slm

Mesaj gönderen feyizz »

Sagında solunda otel mi var yoksa bir evden mi geliyor sinyal ?
Yada bir sirkette olabilir,

Benim tavsiyem sinyal nereden geliyorsa orayla arkadas ol.... :D Rica et aglarından kablosuz baglan: sifre , ip vb.. mac adresini bulmaktan ip adresini bulmaktan varsa domain'e girmekten iyidir... ve daha kolaydır..

Sinyal nereden geliyorsa orayla arkadas ol samimi ol :D:D:D