Unformat (veri kurtarma)programlari resimli anlatim
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
Re: Unformat (veri kurtarma)programlari resimli anlatim
evet fine recoveri denedim ancak demo kısıtlı
- goldbee
- Byte1

purogramı yükledim kaydetmiyor ilacı yokmu nasıl yapabilirim
- Laneth
- Gigabyte1

meajınıza, sorunlu linkin bulunduğu mesajı ekler misiniz?goldbee yazdı:purogramı yükledim kaydetmiyor ilacı yokmu nasıl yapabilirim
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19689 kez
GetDataBack for NTFS 3.02.rar
Dün yedek alınmadan formatlanıp tekrar sistem kurulan laptoptan tüm verileri kurtarabildim. (ciddi anlamda çok önemli ticari bilgiler varmış; adam sekreterine yedekle demiş, kız yedeklemeyi unutmuş; adam kafayı yemek üzereydi... )
Önceleri veri kurtarma işinde "Easy_Recovery_Professional" kullanıyordum ancak şimdiki kullandığım "GetDataBack for NTFS 3.02" süper iş çıkardı ve her an elimin altında bulunacak programlar arasında en üst sıraya yükseldi.
Download:
İllegal içerik yasaktır
ALINTIDIR
Dün yedek alınmadan formatlanıp tekrar sistem kurulan laptoptan tüm verileri kurtarabildim. (ciddi anlamda çok önemli ticari bilgiler varmış; adam sekreterine yedekle demiş, kız yedeklemeyi unutmuş; adam kafayı yemek üzereydi... )
Önceleri veri kurtarma işinde "Easy_Recovery_Professional" kullanıyordum ancak şimdiki kullandığım "GetDataBack for NTFS 3.02" süper iş çıkardı ve her an elimin altında bulunacak programlar arasında en üst sıraya yükseldi.
Download:
İllegal içerik yasaktır
ALINTIDIR
- Oxygen
- Kosovalı

GetDataBack bende tafsiye ederim.. :)
gecenlerde formatlanan bir pc'de butun verileri kurtardim..
gecenlerde formatlanan bir pc'de butun verileri kurtardim..
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19689 kez
- DreamcatcheR
- Byte2

velociraptor hocamızın paylaştığı getdataback programını şiddetle tavsiye ederim 
- mayende
- Byte3

GetDataBack'i bende tavsiye ediyorum. beni 3 günden beri uğraştıran kabustan kurtardı.
- uçs
- Petabyte3

Bende geçen sene bir arkadaşın verilerini Kurtarmıştım.. :)
- artung
- Kilobyte1

arkadaşlar velociraptor ustanın tavsiye ettiği tüm proğramlara kesinlikle güveniyorum.file scavenger kesinlikle tavsiye ederim.500 gb veriyi tek tek isim isim dosya dosya geri aldım.GetDataBack proğramını henüz denemiş değilim.Ancak bir soru kafama takılıyor.bu recovery proğramları sadece formatlanmış veriyimi geriye alabiliyor?yoksa f disk çekilmiş veya partitionları silinmiş ve yeniden bölüm oluşturulmuş hd lerdeki verileri de geri alabiliyorlar mı?
fdiskden sonra alabilirsin, biraz daha az kurtarma durumu var ama partitionları silinmiş harddiski hiç denemedim onuda deneyen varsa söylesin..yoksa f disk çekilmiş veya partitionları silinmiş ve yeniden bölüm oluşturulmuş hd lerdeki verileri de geri alabiliyorlar mı?
- artung
- Kilobyte1

teşekkürler modestus usta flag_tr umarım partitionları silinmiş hdd deki verileri geri alabiliyormuyuz bunuda cevaplayan olur.ama kimsenin başına bu tür olayların gelmesini istemeyiz.
ben bu file scavengeri çok seviyorum..
müşterinin harddiskindeki bilgileri noktasına, virgülüne kadar kurtardı.
ayrıca geri dönüşüm kutusundaki şimdiye kadar silinen bir ton işe yaramaz dosyalarda geri geldi.
müşterinin harddiskindeki bilgileri noktasına, virgülüne kadar kurtardı.
ayrıca geri dönüşüm kutusundaki şimdiye kadar silinen bir ton işe yaramaz dosyalarda geri geldi.
- diceratops
- Megabyte3

GetDataBack ile NFTS kurtarmayı resimli olarak anlatacak yürekli bir üye arıyorum ! Yardım edermisiniz ?
- diceratops
- Megabyte3

Buldum
1-) İlk öncelikle programı sorunsuzca kuruyorsunuz ve açılmasını sağlıyorsunuz. Karşınıza böyle bir ekran geliyor.

2-) Soldan kurtarma yapacağınız sürücüyü seçiyorsunuz. Sonra "Next"e tıklıyoruz.

3-) Next dedikten sonra karşımıza böyle bir ekran geliyor. İşlemin süreceği zaman kurtalıcak verilerin boyutuna göre değişir.

4-) Bir yazan yer sürücünüzdeki gördüğü veriler , 2 yazan yer 1 yazan yerdeki seçili klasörün içeriği.. Siz " copy " yazan yere tıklayacaksınız.

1-) İlk öncelikle programı sorunsuzca kuruyorsunuz ve açılmasını sağlıyorsunuz. Karşınıza böyle bir ekran geliyor.

2-) Soldan kurtarma yapacağınız sürücüyü seçiyorsunuz. Sonra "Next"e tıklıyoruz.

3-) Next dedikten sonra karşımıza böyle bir ekran geliyor. İşlemin süreceği zaman kurtalıcak verilerin boyutuna göre değişir.

4-) Bir yazan yer sürücünüzdeki gördüğü veriler , 2 yazan yer 1 yazan yerdeki seçili klasörün içeriği.. Siz " copy " yazan yere tıklayacaksınız.