Abi ah mı ettin, vah mı ettin.
Laptop bataryası şişti.
Evet bir kaç yerin farklı durumları var. Bu arada yorulma kaynak göster. Çünkü yarım bilgi ile doğru bildiğini sanabilirsin, w10 kurulamaz gibishampuan yazdı: 01 Eyl 2021, 00:29 Anlatımda hatalı yerler var ama ben artık eleştiriyle karşılaşıp laf anlatmaktan yorulduğum için uzun uzun yazmayacağım.
Lakin kısaca Ni-Cd ve Lityum tabanlı piller farklıdır orası doğru.

Dün biraz yedekleme yaptım. Ne olur ne olmaz diye. Bugün de telefonu flan yedekliyeceğim bilgisyar kullanılmaz duruma gelmeden önce aradan çıkarıyım.

Sen kendin gidip hatırlatacaksın feuer, olmaz öyle. Şimdi gitsen belki seni hatırlamaz, belki de kaybetti bataryayı. İçeriği nasıl birşeydi bilsem şurada satılıyor diye link atabilirdim.feuer yazdı: 09 Eki 2021, 12:49 Ben herhangi bir program kullanmadım, önlem almadan hunharca kullandım.
PS.
Bataryayı söküp bir bilgisayarcıya götürdüm. Bataryalara bakıp arayacaktı, telefon numaramı bıraktım 1 ay oldu aramadı.
Bataryasız kullanmaya devam ediyorum. Arada kendime çekiyorum prizden çıkıyor, çat diye kesiliyor.
Lokal Disklerimin ve donanımımın zarar görmemesi dileğiyle yaşıyorum. Bakalım ne kadar idare edecek.

shampuan yazdı: 09 Eki 2021, 13:25Sen kendin gidip hatırlatacaksın feuer, olmaz öyle. Şimdi gitsen belki seni hatırlamaz, belki de kaybetti bataryayı. İçeriği nasıl birşeydi bilsem şurada satılıyor diye link atabilirdim.feuer yazdı: 09 Eki 2021, 12:49 Ben herhangi bir program kullanmadım, önlem almadan hunharca kullandım.
PS.
Bataryayı söküp bir bilgisayarcıya götürdüm. Bataryalara bakıp arayacaktı, telefon numaramı bıraktım 1 ay oldu aramadı.
Bataryasız kullanmaya devam ediyorum. Arada kendime çekiyorum prizden çıkıyor, çat diye kesiliyor.
Lokal Disklerimin ve donanımımın zarar görmemesi dileğiyle yaşıyorum. Bakalım ne kadar idare edecek.
O fişte çıkma olayı iyi değil. SSD kullanıyorsan umarım elektrik kesintilerine dayanıklı olandandır.