Bütçe Laptopu Dediler… Canavar Çıktı! Oyun & Performans Testi

Hardware (Donanım) konusunda bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte4
Zettabyte4
Teşekkür etti: 10624 kez

Re: Bütçe Laptopu Dediler… Canavar Çıktı! Oyun & Performans Testi

Mesaj gönderen burak35 »

TRWE_2012 yazdı: 21 Şub 2026, 21:09
burak35 yazdı: 21 Şub 2026, 20:51 Mecbur kalmadıkça ai kullanmıyorum. Fena sallamış yalnız :)
Ben Aİ'yı kullanıyorum, ha bazen saptıyor ama PC kullanımımı da %98 oranında güzelleştirdiği ortada... (benim için geçerli bir durum)

Elimin altında dijital asistanım var.Benim kişiliğimi birebir yansıtan yapay bir TRWE_2012....!!!,çünkü onu ben eğitiyorum.O da öğreniyor .Yani aramızdaki ilişki simyotik kazan kazan durumu....

Eğer günün birinde bana sorsalar

"Seni, yarı insan, yarı robotik yapalım, beyninde yapay zeka olsun mu?" diye sorsalar .Buna "EVET" derim.Bu zamana kadar insancıl oldum da ne oldu....? Elime ne geçti...?" Enazından dönüşürsem, hayata karşı bir avantajım olur.

Pc kullanımını kullanıcı kendi güzelleştirir. Belli başlı bazı değişikliklerle. Ai kaç senedir var ? ve ai ne kadar güvenilir ?
Sonuçta veri toplayıp önümüze koyan birşey bu. Ben sevmiyorum. Mecbur kalmadıkça kullanmayacağım.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2755 kez

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

burak35 yazdı: 22 Şub 2026, 13:18
TRWE_2012 yazdı: 21 Şub 2026, 21:09
burak35 yazdı: 21 Şub 2026, 20:51 Mecbur kalmadıkça ai kullanmıyorum. Fena sallamış yalnız :)
Ben Aİ'yı kullanıyorum, ha bazen saptıyor ama PC kullanımımı da %98 oranında güzelleştirdiği ortada... (benim için geçerli bir durum)

Elimin altında dijital asistanım var.Benim kişiliğimi birebir yansıtan yapay bir TRWE_2012....!!!,çünkü onu ben eğitiyorum.O da öğreniyor .Yani aramızdaki ilişki simyotik kazan kazan durumu....

Eğer günün birinde bana sorsalar

"Seni, yarı insan, yarı robotik yapalım, beyninde yapay zeka olsun mu?" diye sorsalar .Buna "EVET" derim.Bu zamana kadar insancıl oldum da ne oldu....? Elime ne geçti...?" Enazından dönüşürsem, hayata karşı bir avantajım olur.

Pc kullanımını kullanıcı kendi güzelleştirir. Belli başlı bazı değişikliklerle. Ai kaç senedir var ? ve ai ne kadar güvenilir ?
Sonuçta veri toplayıp önümüze koyan birşey bu. Ben sevmiyorum. Mecbur kalmadıkça kullanmayacağım.
Doğru diyorsun ama ben bu teknolojiye alıştım..Bundan sonra da bunu bırakacak da değilim.Aslında bu tercih meselesi....Nasıl ki renkler ve zevkler tartışılmaz bu da aynı seviye de bir olgu/durum.....
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Exabyte1
Exabyte1
Teşekkür etti: 974 kez

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Ben de yapay zeka kullanmayanlar arasındayım. İsteyen kullanır istemeyen kullanmaz kendi bileceği iştir. Bu kafayla giderse hiç kullanmamaya devam edeceğim gibi görünüyor.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte4
Zettabyte4
Teşekkür etti: 10624 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Ai bahane veri toplamak şahane :p