Bilgisayarda denetim masasında ekle kaldır seçeneginden ve programların bulundu program fileste unistall seçeneginden programları silemiyorum.Sistemimde gerekli olmayan programlar ve çalısmadıgım verileri nasıl silerim
Tesekkürler
program kaldırmak
- realperson
- Bit

- N2O
- Megabyte2

regcleaner programını indir uninstall sekmesinden yapmayı dene orada programları saglam bir sekilde kaldırabilirsin, kaldıramadıın programları program ekle kaldır menüsünden temizleyebilirsin ve çok kolay bir sekilde istedigin herseyin registry kaydını silebilirsin kullanımı çok kolay
Kod: Tümünü seç
http://www.worldstart.com/weekly-download/programs/regcleaner.exe- realperson
- Bit

- realperson
- Bit

- uçs
- Petabyte3

Re: program kaldırmak
Unlocker ile silebilirsiniz..loveme yazdı:Bilgisayarda denetim masasında ekle kaldır seçeneginden ve programların bulundu program fileste unistall seçeneginden programları silemiyorum.Sistemimde gerekli olmayan programlar ve çalısmadıgım verileri nasıl silerim
:)
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
oncelikle baslat calistir diyoruz acilan pencereye regedit yaziyoruz asagidaki yolu izliyoruz
sonra denetim masasindan program ekle kaldira giriyoruz programi uninstall ediyoruz en son olarak program files a gidip oradan programin kurulu oldugu klasoru siliyoruz. kolay gelsin
saygilarimla
asagi acilan yerde silmek istedigimiz programi buluyoruz ve sag tiklayip siliyoruzHKEY_LOCAL_MACHINE / software / microsoft / windows / current version / uninstall
sonra denetim masasindan program ekle kaldira giriyoruz programi uninstall ediyoruz en son olarak program files a gidip oradan programin kurulu oldugu klasoru siliyoruz. kolay gelsin
saygilarimla