Google'dan Cep Telefonu İşletim Sistemi...

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
feyizz
Kilobyte1
Kilobyte1

Google'dan Cep Telefonu İşletim Sistemi...

Mesaj gönderen feyizz »

Google Grubu, internetin arama, Gmail elektronik postaları, YouTube, anında mesaj gibi tüm fonksiyonlarını biraraya toplayan bir cep telefonu isletim sistemini 2 haftaya dek kamuoyuna açıklayacak.

Resim

Wall Street Journal Gazetesi'nin haberine göre Google, kendi isletim sisteminin donanım olarak bulundugu cep telefonlarının gelecek yılın ortalarına dogru piyasaya çıkmasını istiyor ve bu amaçla cep telefonu üreticileriyle görüsmelerini sürdürüyor.

Google'ın yakında ''GPhone'' adlı bir ürün çıkaracagı yönündeki söylentilerin yanısıra, internette kimi teknoloji sitelerinde, sirketin Asyalı üreticilerle gelistirdigi kimi telefon prototiplerinin fotografları yer alıyordu.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 21298 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

google yi kuran bu iki genc Türkiyede olsa su an insaata calisiyor olurdu , kim kredi verecek ve yollarini acacaktiki=? kimbilir kac basirili fikir , para babasi mallarin yüzünden yeseremedi
Kullanıcı avatarı
mavigece
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen mavigece »

velociraptor yazdı:google yi kuran bu iki genc Türkiyede olsa su an insaata calisiyor olurdu , kim kredi verecek ve yollarini acacaktiki=? kimbilir kac basirili fikir , para babasi mallarin yüzünden yeseremedi
gerçekten çok dogru söylediniz...
Kullanıcı avatarı
AykutT
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen AykutT »

velociraptor yazdı:google yi kuran bu iki genc Türkiyede olsa su an insaata calisiyor olurdu , kim kredi verecek ve yollarini acacaktiki=?
O kadar karamsar olmamak, her seyi devletten beklememek lazım. Nice siteler kuruldu, hepsi Türkiye'de kendi alanlarında öncü oldular. Devlet mi kurdu bunları? HAYIR.
MyNet, Süperonline gibi aklıma gelmeyen bir sürü site..
Yada devlet bunların önünü mü kesti? Yine HAYIR.
Google arama motoru veya benzeri Türkiye'de kurulsa herhalde Türkiye en zengin ve üretken ülkeler arasında ilk 3'ü zorlardı. Tek bir eksik var: İnsanlarımızın özgün bir seyler üretememesi. Üreten olunca destekleyen de olur. Ama üreten olmayınca..
Tabi internet ile diger Avrupa milletlerinden 10 yıl sonra tanısmamız da önemli bir eksik. Google neredeyse 10 yıldır var. 10 yıl önce biz 56k kullanıyorken elalem kim bilir neler yapıyordu?

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 21298 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Anlasilan sen is dünyasinda pek bulunmamissin , :) ama düsüncelerin , hamili kart yakinsiz , düsüncelerin umut dolu o nedenle Türkiyedeki piyasa gercekleriyle karsilasana kadar böyle muhafaza et , insallah benim tecrübelerim gecmiste kalmistir , ve senin umutlarin ve düsüncelerin gelecegin türkiyesinin kurali haline gelir .bu arada sana bir ö.m attim :)
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

almanyada arkim var ütrkiyede yasanmaz diyor hoacm

20 yasında daha kanıma dokundu ama haklıydı sanırım
Kullanıcı avatarı
AykutT
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen AykutT »

İs dünyasında kısa bir süre bulundum (bu sene 60 gün staj, bir pazarlama sirketi ve 3 sene önce yaz boyunca bir pantoloncu da çalıstım) gerçi çalıstıgım yerler ahım sahım yerler degildi.
Durum böyle de olsa senin dedigin kadar karamsar olmamak lazım. Artık internet alanında büyümeye çalısıyoruz, devlet de bunu yaptırımlarıyla destekliyor. Dogru çok büyük bir gelisme olmadı belki ama eski halimizden yahut senin dönemindeki Türkiye pek yok diye düsünüyorum. Ha tabi bu yeter mi? Tabii ki yetmez.
Üretkenlik de olması lazım.
Kullanıcı avatarı
AykutT
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen AykutT »

Kripteks yazdı:almanyada arkim var ütrkiyede yasanmaz diyor hoacm

20 yasında daha kanıma dokundu ama haklıydı sanırım
Hasan bende bayılmıyorum burada yasamaya. Ama bu durumumuza da sükretmek lazım. Sizin bu dediklerinizi gören Türkiye'yi dünyanın en berbat ülkesi zanneder.

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
ultrailker
Megabyte1
Megabyte1

Mesaj gönderen ultrailker »

daha önce açılmıs bir konuydu:

viewtopic.php?t=23268
Kilitli

“Teknoloji ve bilim haberleri” sayfasına dön