acer aspire 5100 olan warmi??
- jackPot
- Kilobyte2

acer aspire 5100 olan warmi??
arkadaslar, bi arkadasin acer aspire 5100 almis ve camera`yi acmayi denemis, fakat tamamen siyah oldugunu söylüo. ben de msnden yardim etmeye calistim fakat beceremedik. ayarlarla alakasi yok. o ,modele sahip birisi warsa bi yardim etsin bana, nasi acicaz bu webcam`i.
- jackPot
- Kilobyte2

saol aykut, onu da deneriz fakat laptop daha 2 günlük, heralde driverlari wardir ki cam acilio. dediim gibi tamamen siyah sekilde ama. ayrica cameranin gelismis ayarlarinda bisey buldum, onun degeri sifir olunca da siyah oluo ekran. fakat arkadasim msnden webcam in gelismis ayarlarina girmek istediinde, msn hata weriomus. msn kapatilio deyip, msnden otomatik cikiomus :) sacma bi durum walla..
- Bekir 65
- Megabyte3

- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21757 kez
1. Ayarlarinda bir sorun olabilir
msn anasayfasında söyle bir cözüm var
araclar-ses ve görüntü kurulumu-3 kere next dedikten sonra camerayı secip finish diyoruz hepsi bu.
2. Driverlari eksik yüklenmistir, yada cakisma yapiyordur , ben asagida son güncel driverlarini upload ettim , birde bunlarla deneyin (3 tane var hangisinin oldugunu bende bilmiyorum)
Download:
3. Webcam arizalidir
msn anasayfasında söyle bir cözüm var
araclar-ses ve görüntü kurulumu-3 kere next dedikten sonra camerayı secip finish diyoruz hepsi bu.
2. Driverlari eksik yüklenmistir, yada cakisma yapiyordur , ben asagida son güncel driverlarini upload ettim , birde bunlarla deneyin (3 tane var hangisinin oldugunu bende bilmiyorum)
Download:
Kod: Tümünü seç
http://rapidshare.com/files/65889624/acer_webcam.rar.html