msn space e yeni resim yüklemek
- Mu®aT
- Kilobyte4

msn space e yeni resim yüklemek
arkadaslar msn spaceme yeni resimler yüklemek isitiyorum ama son iki gündür ilginç,abuk seyler çıkıyor,anlamadıgım uyarılar geliyor......
bu web sitesi microsoft corparation üzerinden windows live photo upload control eklentisini yüklemek isitiyor.web sitesine ve eklentiye güveniyorsanız ve de eklentiyi indirmek isitiyorsanız burayı tıklayın diyor...
bende AxtiveX Denetimini Yükle diyorum..
ama su uyarı çıkıyor yeniden
bu sayfanın dısında gerçekten gezinmek istiyormusunuz?
çalısmayı kaydettemeden bu sayfadan çıkarsanız,albümünüzdeki yaptıgınız degisiklikleri kaybedersiniz..
devam için tamam kalmak içini iptali tıkla diyor..
ben tamam diyorum ama nafile hiçbisey yüklenmiyor..
activeX ne oluyor???
ne yapmam gerekir..
spaceme resim koyamıyorum..
YARDIMMMMM
bu web sitesi microsoft corparation üzerinden windows live photo upload control eklentisini yüklemek isitiyor.web sitesine ve eklentiye güveniyorsanız ve de eklentiyi indirmek isitiyorsanız burayı tıklayın diyor...
bende AxtiveX Denetimini Yükle diyorum..
ama su uyarı çıkıyor yeniden
bu sayfanın dısında gerçekten gezinmek istiyormusunuz?
çalısmayı kaydettemeden bu sayfadan çıkarsanız,albümünüzdeki yaptıgınız degisiklikleri kaybedersiniz..
devam için tamam kalmak içini iptali tıkla diyor..
ben tamam diyorum ama nafile hiçbisey yüklenmiyor..
activeX ne oluyor???
ne yapmam gerekir..
spaceme resim koyamıyorum..
YARDIMMMMM
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
bak alanına girdikten sonra yukarı tarafta forografları paylas var oraya giriyosun.oradan yeni fotograf ekle diyosun yada albun yarat diyorsun.ve devam ediyorsun ...bu kadar ayrıca o aktive x denetimini istemesinin sebebi de upload edebilmek için bir arayuz o kadar.korkulacak bisey degil aksine gerekli bir yukleme...
kolay gelsin
kolay gelsin
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
- ultrailker
- Megabyte1

firefox ile fotograf yükleyebilirsin.Mu®aT yazdı:arkadaslar nasıl yüklücem yapamıyorum
olmuyor((
Ayrıca...
ie için ise aykutun dedigi programı yüklemen gerekiyor. onun için asagıdaki programı yukleyin ve istediginizi kurun
http://www.filehippo.com/download_msn_messenger/tech/ (orj sayfasını bulamadım ama burasıda güvenli bir sitedir :wink: )