arkadasım diyorum ya sesler yerinde yani hersey yerinde oldugunu bil sen sadece küçük ayrıntılar yok bazı mesela her setup ı açarken izin istio ya iki saat mesela böle bise yok ama bu iyi bise sonra benm farketigim eksik bisey yok iste sidebar fln wr hersey yerinde vista gibi vista dostum
yaw varya su dedigin yokya kesin gecicem kararlıyım.beni en cok kızdıran su habire evet hayır meselesiydi.uyus oluyodum.demek yok yaww.bilgisyarı kasma derdi felanda yoktur bunda dimi?
bana inan gerçektende normal vistadan çok daha performanslı bir sistemdir ben sadece bir kez mavi ekran hatası aldım oda arkadastan aldıgım ram'in digerlerine uyumsuzlugundan dolayı oldu sistemle alakalı diil yani
abicim bn kendimm için istemiyorum.pc yi bnm dısımda babm kardesim felan kullanıyo.ing. ii degi.alısamazlar.yoksa ben bi sekilde alsıırım.ayrıca bunun tr dil yamasınıda koyarsanız foruma cok minnetar olurum.
abi ing. kullanılmaz bu sistem yaw.ben neysede aileden kimse kullanamaz ya.vista ultimate de dil degistirebilme özelligi bulunuyordu.coklu dil destegi wardı.yamayı indir kur.bunda öle bise yokmuki.ultimate sürümünü tiny vista yapamamıslarmı yaw.bosuna indirmis olmayalım.o degil kotada gecti.bu ay bana girdi fatıura ondan.