velociraptor yazdı:HP nin Tüm ürünleri sorunludur aklinizda olsun :wink:
Katılmak zorunda kalıyorum cünkü düsük kalitede yazdırıp mürekkepten tasarruf etmek için yaptıgın ayarları her aç kapada unutuyor :D yoksa yapısımı bu anlamadım photosmart c3180 ekran üzerindeki 3 yıldız ayarı
HP 2610 kullanıyorum,yazıcı canı isterse çalısıyor,scanner ölü...! CD zarar görmüs driver yükleyemiyorum..İnternet den indirmek 14 saatten fazla,baglantı kopuyor...Offfff.
yada yaptıgımız ayarları kaydedelim bu sorun ortadan kalksın hp sorunludur ama dayanıklıdır.Kartus sorunu daha rahat çözülür mürekkep doldurması daha kolaydır bence
bende psc 1210 kullanıyorum.bazen sorun yasıyorum örnegin masaüstünde hp director çalısmıyor yani tarayıcıyı program ile degil elle idare etmek zorunda kaıyorum gibi birçok hatalar veriyor.ama suda bir gerçekki hp dısında kullanılabilecek akıllı uslu bir yazıcı da yook.ne hp ile ne hp siz olmuyor.bana da psc 1210 güncel driverlerini feyiz kardesim bulursa sevinirim.tabiki diger arkadaslarda yardımcı olursa hem hatalara hem drivere sevinirim.
selam ve saygılarımla
@Loveme: sistemlerinizden biri service pack 2 icermiyor , microsoft bu tür hatalarin service pack 2 ile giderilecegini sayfasinda duyurmus , kisacasi diger sisteminizinde SP2 ye yükseltmeniz microsofta göre sorunu cözebilir (ben emin degilim) , o nedenle yabanci kaynaklardan da cözümü arastiracagim , simdilik aklima baska bir cözüm önerisi gelmiyor