Türk Telekom, Türkiye’nin önde gelen bilisim sirketlerinden Innova’nın yüzde 100 hissesini 18 milyon 500 bin dolara satın aldı.
Türk Telekom İcra ve Yönetim Kurulu Baskanı ve Genel Müdürü Paul Doany, Türk Telekom ile Innova'nın sahibi Anel Grup arasında düzenlenen hisse devir sözlesmesi imza töreninde yaptıgı konusmada, önümüzdeki 3 yılda bilisim ve iletisim teknolojilerine yönelik ciddi yatırımlar yapacaklarını daha önce açıkladıklarını hatırlatarak, "Müsterilerimize en iyi ve en kaliteli ve katma degerli hizmetler sunma önceligimiz ve bilisim alanında ulusal katma deger yaratma vizyonumuz dogrultusunda Innova ile yeni bir yatırımı daha gerçeklestiriyoruz" dedi.
Türk Telekom'un Innova’nın uluslararası açılımlar yapmasını destekleyecegini ifade eden Doany, Türk Telekom'un önümüzdeki dönemde de bilisim yatırımlarına hızla devam edecegini vurguladı.
Anel sirketler Grubu Yönetim Kurulu Baskanı Rıdvan Çelikel de yaptıgı isler, gelistirdigi teknolojiler, üstün insan gücü ile Innova'nın kendileri için bir gurur kaynagı oldugunu dile getirerek, "Innova’nın, bölgesel bir teknoloji devi olmaya dogru hızla ve emin adımlarla ilerleyen Türk Telekom çatısı altında daha hızlı bir büyümeyi yakalayabilecegine inanıyoruz” diye konustu. Konusmaların ardından Innova'nın yüzde 100 hissesinin Türk Telekom'a devri için imzalar atıldı.
Türk Telekom’un sirketi satın almasından önce Innova’nın yüzde 60 hissesi Anel Grup’a, yüzde 40 hissesi ise sirketin kurucu ortaklarına ait bulunuyordu.
ALINTIDIR
Türk Telekom Innova'yı satın aldı!
- uçs
- Petabyte3

- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
Re: Türk Telekom Innova'yı satın aldı!
suraya bak nerden baksa 26 trilyon para ne olur biizm gibilerin parasını hakkını çalarak bir degil ibn sirket daha alır haram olsun aldıkları sirkette attıkları adım da.............. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: