Acil..Acil..nVidia Ekran Kartı sorun
-
voyager5
- Bit

Acil..Acil..nVidia Ekran Kartı sorun
Arkadaslar Asus Anakartım ve Fx5200 nvidia ekran kartım var..Format attıktan sonra bunları yükledim..Ancak bir video açarken ya da baska birsey hiç bir mesaj vermeden ekran kararıyor..ve tekrar açmam gerekiyor..5 gündür ugrasıyorum Lütfen yardım..deli olacam..
- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
Re: Acil..Acil..nVidia Ekran Kartı sorun
sistemdeki eski sürücülerini kaldırıp yeni güncel sürücüleri yüklemeyi denedin mi????
baslık tasınmıstır :shock:
baslık tasınmıstır :shock:
- root
- Kilobyte3

Assagidaki siteye goz at firefox kullaniyorsan ufak bir uygalamayi indirerek sistemini tara ve uygun olan sürücuyu yukle siteye girince installe le plugine bas yukle.
http://www.touslesdrivers.com/index.php ... &v_forum=0
http://www.touslesdrivers.com/index.php ... &v_forum=0
-
voyager5
- Bit

Denedim ama..
Bütün bu yazılankları denedim..geçici bir çözüm oluyor spnra tekrar eski haline gelip problem devam ediyor..sorun oldugunda,videoler ve MSN açılrkwn donup kalıyordu..
Ama dün baska birsey denedim ve iki gündür sorun yok:Yaptıgım su:Bir baska dosyadan nvidia4_mini diplay i kopyalyıp sistem32 ye kopyaladımm(3MB civarındaysı) ve belirttigim gibi sorun çözüldü.:)
Ama dün baska birsey denedim ve iki gündür sorun yok:Yaptıgım su:Bir baska dosyadan nvidia4_mini diplay i kopyalyıp sistem32 ye kopyaladımm(3MB civarındaysı) ve belirttigim gibi sorun çözüldü.:)
-
voyager5
- Bit

Maalesef...
sorun maalesef devam ediyor ve sirimden n'apacagımı bilemiyorum..Bir USTA yokmudur acep buralarda
- editci
- Megabyte2

fx5200 modeli normalde sorun veren bir tip degildir. tüm driverleri tamamıyle kaldırıp son driverleri yüklediginden eminsen ve ayarlarım tam yaptım diyorsan fazla ugrasma derim ve benim yaptıgımı yapmanı öneririm. yeni ise kart aldıgın yere götür durumu izah et ve kontrol ettir. tabi buınu yapmadan önce saglam olduguna inandıgın bir bilgisayara takıp denemeni öneririm.