İstanbul'da internet yok!
- uçs
- Petabyte3

İstanbul'da internet yok!
İstanbul'un Avrupa Yakası'nda internet baglantısı koptu. Telekom çaresiz...
İstanbul Avrupa Yakası'nda ikamet edenler birkaç saattir internete erisemiyor.
Beyoglu, sisli, Okmeydanı, Topkapı, Mecidiyeköy, Besiktas ve Zeytinburnu'nun bir kısmında yasanan sorun, isletmeleri ve internete girmek isteyenleri felç etti.
Telekom'u arayan yurttaslar ise, herhangi bir yanıt alamadı. telekom yetkilileri, "Sorunu çözmeye çalısıyoruz" dedi. Telefonla gelen sikayetlerin artması üzerine, yetkililer santrali kapatmak zorunda kaldı.
ALINTIDIR
İstanbul Avrupa Yakası'nda ikamet edenler birkaç saattir internete erisemiyor.
Beyoglu, sisli, Okmeydanı, Topkapı, Mecidiyeköy, Besiktas ve Zeytinburnu'nun bir kısmında yasanan sorun, isletmeleri ve internete girmek isteyenleri felç etti.
Telekom'u arayan yurttaslar ise, herhangi bir yanıt alamadı. telekom yetkilileri, "Sorunu çözmeye çalısıyoruz" dedi. Telefonla gelen sikayetlerin artması üzerine, yetkililer santrali kapatmak zorunda kaldı.
ALINTIDIR
- daddy_cool
- Megabyte3

- nemesis_35
- Kilobyte2

- PeeRLeeSS
- Megabyte1

- İletişim:
adamların isine gelir parayı zaten alıyorlar kapatsanızda kapatmasanızda alırlar ..mavigece yazdı:yaaa varya insanlar kendi istekleri ile kapasalar neti iste ozaman gör sen ttnetin halini.
iste ozaman indirm yaparlar :D
ama bizim türk milletide netsiz duramazki 1 ay.
yok neymis netsiz bi hayat düsünülemezmis... hah
en iyisi toplu halde abonmanlıgı iptal ettirmek :) kar elde edemeyince zarar ederler...
- PeeRLeeSS
- Megabyte1

- İletişim:
-
ibanez
- Byte3

Aynı sorun Anadolu yakasında da yasanmıs olup 4 saatlik aradan sonra sorun halledilmistir..müsteri hizmetleri servisi aranmıs fakat sorunun genel olmadıgı arıza kaydı alınıp ilgilenilecegi bilgisi edinilmistir
....Fakat internet geldiginde sordum.com a girilince sorunun GENEL oldugu ögrenilmistir...
Demek ki müsteri hizmetleri yerine sordum.com'a yatırım yaparsa TELEKOM, daha iyi hizmet verecektir.. :)
....Fakat internet geldiginde sordum.com a girilince sorunun GENEL oldugu ögrenilmistir...
Demek ki müsteri hizmetleri yerine sordum.com'a yatırım yaparsa TELEKOM, daha iyi hizmet verecektir.. :)