1-REGISTRY edidörünü çalıstırın
2-HKEY_CURRENT_USER\ APP EVENT\ SCHEMES\APPS Bölümüne gelin.
3-APPS Üzerine tıklayın EDİT* NEW* KEY komuyunu çalıstırın.
4Yeni anahtar programın EXE DOSYASININadınıverin (EXE ekini koymanıza gerek yok)
5-Yaratmıs oldugunuz anahtarın üzerine tıklayın EDİT*NEW* KEY Komutunu çalıstıırın.
6-Yeni anhtar poen(Tırnak yok) adını verin.
7-REGISTRY EDİTÖRÜNÜ kapatın denetim masası *sesler üzerine çift tıklayın liste programınızı göre bilirsiniz.
Windows uygulamasına ses eklemek
- yazgüneşi
- Kilobyte4

- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19693 kez
- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
benim mesajımı niye silliyorsun aykut simdi kisisel fikrimdirJaCKSoN yazdı:Bilgi için tesekkürler.
(Artık bu forumda emege saygısızlık eden yahut birbirine karsı hal ve hareketlerine dikkat etmeyen olursa sorgusuz sualsiz banlayacagım.
Bilinsin)..
Kolay gele..
saçma derim emege saygım sonsuz
lütfen artık ya bir takım yetkiler var diye sınırları asmayalım bne yanlıs birsey yapmadım dün özrümü de diledim
ben baskalarına benzemem gittim mi bir daha gelmem siteye
yazgünesi bana bozuldu isen özür dilerim amacım kötü degildi
tabi ki emegine saygım var
Hasan görüslerini öyle bir belirtiyorsun ki...
Begenmesen bile tesekkür edersin. Bir düsünsene; ben senin açtıgın her baslıga senin tarzında bir mesaj yazsam, "ne biçim sey bu" desem hosuna gider mi?
yazgünesi arkadasımız alıntı yapmıs veya kendi yazmıs, sonuçta foruma katkıda bulunmus. "Bana ne ya, ne halleri varsa görsünler" deyip bu baslıgı hiç açmayabilirdi. Sana saçma gelen bir sey pekala baskasına saçma gelmeyebilir. Anlatmak istedigim bu.
Begenmesen bile tesekkür edersin. Bir düsünsene; ben senin açtıgın her baslıga senin tarzında bir mesaj yazsam, "ne biçim sey bu" desem hosuna gider mi?
yazgünesi arkadasımız alıntı yapmıs veya kendi yazmıs, sonuçta foruma katkıda bulunmus. "Bana ne ya, ne halleri varsa görsünler" deyip bu baslıgı hiç açmayabilirdi. Sana saçma gelen bir sey pekala baskasına saçma gelmeyebilir. Anlatmak istedigim bu.