vistada power dvd de görüntü frame leri donuyor
- ejderkaan
- Byte1

vistada power dvd de görüntü frame leri donuyor
arkdaslar bnde vista ultimate yüklü eskiden ekran kartım ati 9550 idi islemcim 2.4 ghz amd 2 gb ram var power dvd de dvd izlerken frame lerde ara ara takılmalar oluodu bnde ekran kartımı deistirmeye karar verdim ve vista uyumlı ekran kartı aldım 512 mb ati 1600 pro taktım performans puanları baya arttı aero 4.9 oyun 5.1 verdi ve yine aynı donmalar oldu power spply deistirim 400 wat aldım gene aynı ama baska dvd oynatıcıda sorun yok win dvd mesela ama power dvd gibi kaliteli görüntü veren yok medya centerda sorunsus bide home basic kurdum ki onun performansı daha yüksek islemci 800 mhz 512 ram istio home basic dede aynısı oldu power dvd son sürüm vista uyumlu acaba sorun sizce neden ekran kartı directx 10 olmadıgı içinmi simdiden tesekkürler 
- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
Re: vistada power dvd de görüntü frame leri ara ara nie don
ilgisi yok direct x le dostum
benim sisetmim senden daha düsük ekran karı ram olarak ama seninkinden daha performanslıdır eminim ki donmalar filan da yok
ayrıca diyosun ki vista uyumlu kart aldım vista uyumlu kartlar zaten direct x 10 destekli oluyor
baska bir problem söz konusu ama suan görmeden birsey diyemeyecegim
benim sisetmim senden daha düsük ekran karı ram olarak ama seninkinden daha performanslıdır eminim ki donmalar filan da yok
ayrıca diyosun ki vista uyumlu kart aldım vista uyumlu kartlar zaten direct x 10 destekli oluyor
baska bir problem söz konusu ama suan görmeden birsey diyemeyecegim
- ejderkaan
- Byte1

hyr su an ati directx 10 yeni çıkardı türkiyede mevcut deil bnm ekran kartım directx 9 ama kutuda vista certifited yazıo power dvd yappıo sadece dierleri deil çünkü sistem bozuk olsa dier dvd oynatıcılardada yapması gerekir ama yapmıo media center da sorunsuz media player 11 de de öle takılmıo sadece cyberlink power dvd 7.0 de yapıo dvd izleyin deneyin o zaman belki sizinki de arada takılma olur ayrıca ilginiz için çok tesekkürler eger bn denedim donma yok diosanız o zamn bnm anakart chipset driverları kötü dür bilmiorum vista kurarken chipseti kendi tanıdı çok saolun:D
- ejderkaan
- Byte1

- daddy_cool
- Megabyte3

- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
valla bende onu dicekitm ya zaten sabotage haksızmıyım donanımsal kaynaklı bir problem söz konusu olsa herseyi geçtim kesin kez kasıntı media center da hatalar donmalar atlamalar olur zaten
valla severek kullandıgım full ilaçli win dvd 8 i öneririmm üzerine tanımam bir ara blaze media pro dvd yi kullanıyordum
neyse kardes sen canını sıkma %99 donanımsal bir problem degil....
vista ve power dvd uyumsuzlugu da olabilir ne kadar uyumlu sürüm de çıkmıs olsa
okey....
Saygılarımla
valla severek kullandıgım full ilaçli win dvd 8 i öneririmm üzerine tanımam bir ara blaze media pro dvd yi kullanıyordum
neyse kardes sen canını sıkma %99 donanımsal bir problem degil....
vista ve power dvd uyumsuzlugu da olabilir ne kadar uyumlu sürüm de çıkmıs olsa
Saygılarımla
- daddy_cool
- Megabyte3

walla diger programlarda falan herhangi bi hata falan bisey olmadıgına göre, Donanımsal oldugunu düsünmüyorum.Bende Power DVD 7 ile XP de DVD falan seyretim ama bende öyle bi problem falan yapmadı.Ama Vista da Hiç denemedim Power DVD ile Film izlemeyi.Eger Sorun Power DVD de ise çözüm kolay. ya ayarlarında bisey var yada baska bir versiyon kullanın veya baska bir DVD oynatıcı program var piyasada bunlardan herhangi birini de kullanabilirsin.
- ejderkaan
- Byte1

çok tesekkürler valla xp de bnde izledim power dvd sorun yok vista da performansım baya iyi kasmıo hiç medya center da hiç kasmadı ama power dvd de yaptı windvd bnde kullandım oda güzel hiç kasmıo ama görüntü biraz power dvd ye göre kötü ama power dvd de istedim gibi gösterio kalitesi daha fazla beklicez artık yeni sürümünü:( vista performans puanları en düsük olanı 4.6 dieri hep yüksek ama kasııntı iste öldürüo bnde hem xp hem vista kurulu dvd izlerken xp yi açıoım artık baska çare yok!!!!