H4 Script To Exe Converter (bat/cmd/vbs/ps1/reg to exe) FREEWARE
- H4NOK
- Megabyte1

- Teşekkür etti: 325 kez
- İletişim:
Re: H4 Script To Exe Converter (bat/cmd/vbs/ps1 to exe) FREEWARE
not ettim teşekkür ederim..TRWE_2012 yazdı: 11 Eyl 2026, 06:31Güncellendi.Teşekkürler
--------------------------------------------------------------------------------------------Bug (bana göre) :
Halen bazı yazısal taşmalar (bir kısmının tam görülmemesi durumu) var.
Çözüm :
Yazılım'a "Yeniden Boyutlandırma" Özelliği getirilmeli...Böylece, yazıların bir kısmının görülmemesi sorunu ortadan kalkar.Ayrıca yeniden boyutlandırılan yazılım penceresi bir sonraki açılışta, "kullanıcının belirlediği en/boy geometrik ölçüsünde" kalmalı ve asla varsayılan en/boy pencere geometresin de açılmamalı....
DÜZELTİLDİ: Farklı bilgisayarlardaki font sorunu çözüldü !
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2770 kez
Hala yazılımın bazı yerlerinde ufaçık kısıtlar var...

- H4NOK
- Megabyte1

- İletişim:
programı derlerken autosize ayarı kapalı olmasına rağmen derlemede açılıyor, manuel derledim ve büyük font arayüzle denedim, sorun çıkmadı şuanlık ek sorun çıkarsa bildirmen yeterli, geri dönüşün bug bildirimin içinde teşekkür ederim.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Sordum.ORG ve H4NOK Software's sistemlerinin gönüllü test kullanıcısıyım...Çünkü bu iki grup benim pc kullanımımda işlerimi kolaylaştırıyor.Bundan dolayı bende teşekkürümü böyle göstereceğim....(TRWE_2012)H4NOK yazdı: 11 Eyl 2026, 18:31programı derlerken autosize ayarı kapalı olmasına rağmen derlemede açılıyor, manuel derledim ve büyük font arayüzle denedim, sorun çıkmadı şuanlık ek sorun çıkarsa bildirmen yeterli, geri dönüşün bug bildirimin içinde teşekkür ederim.
- H4NOK
- Megabyte1

- İletişim:
Re: H4 Script To Exe Converter (bat/cmd/vbs/ps1/reg to exe) FREEWARE
güncellendi, reg desteği eklendi.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

H4 Script To Exe Converter - Sürüm 1.0.1.9 Rev 7 İnceleme

Çözüm :

NOT :
Üçüncü ekran görüntüsündeki özellik Windows11 kendisinin özelliği değildir.(keşke olsaydı).Bu özellikler aşağıdaki yazılım'a aittir.WindowsPC kullanan herkese özellikle tavsiye ederim....(başta bizim admin'e...) (yaklaşık 9-10 yılldır yoğun kullandığım yazılımlardan biridir,kendisi küçük olabilir ama Windows pencerelerine kattığı anlam ve özellikler büyüktür.)

NOT -2 :
Unuttum, eklenen yeni özellikler için geliştiriciye teşekkürler...Daha ince özellikler eklemesi dileği ile....Takipteyim....
NOT-3 :
Yazılım "Ters Mühendislik" Açısından sağlam kodlanmış...

- H4NOK
- Megabyte1

- İletişim:
Re: H4 Script To Exe Converter - Sürüm 1.0.1.9 Rev 7 İnceleme
formu genişletme özelliği ekledim, version alanı düzgün çalışıyordu onda değişiklik yok, tahminen kullanılan tema sebepli programın görseline tema etki ediyor, bazı temalarda bu soruna denk geldim, 4 adet farklı bilgisayarda test ettim şuan stabil görünüyor.TRWE_2012 yazdı: 12 Eyl 2026, 06:55Yazılım'da hafif küçük textsel label sorunu devam etmektedir.Bunlar kullanıcı tarafında sırıtmaktadır.
Çözüm :
Yazılım'a "Resize" özelliği getirilebilirse, kullanıcı pencere boyutunu fare imleci ile kalıcı ayarlayabilecek ve yukarıdaki ekran görüntülerdeki ufak arayüz textsel label kusurlar kendiliğinden ortadan kalkacaktır.
NOT :
Üçüncü ekran görüntüsündeki özellik Windows11 kendisinin özelliği değildir.(keşke olsaydı).Bu özellikler aşağıdaki yazılım'a aittir.WindowsPC kullanan herkese özellikle tavsiye ederim....(başta bizim admin'e...) (yaklaşık 9-10 yılldır yoğun kullandığım yazılımlardan biridir,kendisi küçük olabilir ama Windows pencerelerine kattığı anlam ve özellikler büyüktür.)
Web Link [GitHUB] : https://github.com/AlexanderPro/SmartSystemMenu
NOT -2 :
Unuttum, eklenen yeni özellikler için geliştiriciye teşekkürler...Daha ince özellikler eklemesi dileği ile....Takipteyim....
NOT-3 :
@Tarkan_Dost, bu yazılımı iyi bilir. Çünkü kendisinin bir makalesinde (yıllar yıllar önce, yazılım hakkında penceresindeki tarih'e bakın... ) gördüğüm yazılım...
bug/hata için geri dönüşün içinde teşekkür ederim.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Asıl ben teşekkür ederim bu yazılım'ı WindowsPC dünyasına kazandırdığınız için...H4NOK yazdı: 12 Eyl 2026, 08:06formu genişletme özelliği ekledim, version alanı düzgün çalışıyordu onda değişiklik yok, tahminen kullanılan tema sebepli programın görseline tema etki ediyor, bazı temalarda bu soruna denk geldim, 4 adet farklı bilgisayarda test ettim şuan stabil görünüyor.TRWE_2012 yazdı: 12 Eyl 2026, 06:55Yazılım'da hafif küçük textsel label sorunu devam etmektedir.Bunlar kullanıcı tarafında sırıtmaktadır.
Çözüm :
Yazılım'a "Resize" özelliği getirilebilirse, kullanıcı pencere boyutunu fare imleci ile kalıcı ayarlayabilecek ve yukarıdaki ekran görüntülerdeki ufak arayüz textsel label kusurlar kendiliğinden ortadan kalkacaktır.
NOT :
Web Link [GitHUB] : https://github.com/AlexanderPro/SmartSystemMenu
NOT -2 :
NOT-3 :
@Tarkan_Dost, bu yazılımı iyi bilir. Çünkü kendisinin bir makalesinde (yıllar yıllar önce, yazılım hakkında penceresindeki tarih'e bakın... ) gördüğüm yazılım...
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Galiba benden kaynaklıyor olabilir.Bundan 2.5 ay önce sistemin DPI veText ayarlarını bu betikle değiştirmiştim.Çünkü gözlerim görmüyordu küçük yazıları...H4NOK yazdı: 12 Eyl 2026, 08:06 formu genişletme özelliği ekledim, version alanı düzgün çalışıyordu onda değişiklik yok, tahminen kullanılan tema sebepli programın görseline tema etki ediyor, bazı temalarda bu soruna denk geldim, 4 adet farklı bilgisayarda test ettim şuan stabil görünüyor.

NOT :
Bu betiğin kodlamasını vermiyorum.Çünkü bununla yaptığınız hassas ayarları varsayılan'a döndüremiyorsunuz.Tipik beta Windows11 olayı....