Dinlediğiniz Müzik sizi hasta ediyor olabilir
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21531 kez
- Kayserilifatih
- Exabyte1

- Teşekkür etti: 980 kez
Re: Dinlediğiniz Müzik sizi hasta ediyor olabilir
Müzik dinlediğimde nedense benim de başım ağrıyor, dönüyor ve dikkat dağınıklığı başlıyor. Enteresan geldi açıkçası
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2767 kez
Benim dinlediğim ve dinleme listesinde olan müziklerden (yapay zeka) biri
When Vikings Begin to Sing | The North Awakens
Bu müzik tam 600Hz... Yani ilk dinlediğiniz de yavaş yavaş beyinizde dalgalanmalar oluşturmaya başlıyor.Ben alışığım böyle müzikler'e...
Mesela bu da 800 Hz...!!! (liste)
https://youtu.be/GocLjljWs8E?list=RDGocLjljWs8E
When Vikings Begin to Sing | The North Awakens
Mesela bu da 800 Hz...!!! (liste)
https://youtu.be/GocLjljWs8E?list=RDGocLjljWs8E
- burak35
- Zettabyte4

- Teşekkür etti: 10626 kez
halılık payı düşük. çokta katılmıyorum söylediklerine. benim şu yaşıma kadar dinlemediğim müzik türü kalmadı.
meraklı bi insan olduğum için bugüne kadar hemen hemen herşeyi dinledim. rock pop hiphop arabesk fantazi r&b tsm musiki türkçe,
yerli yabancı soundtrack senfonik klasik müzik uzun hava bozlak neler neler.
yani kimsenin adını sanını duymadığı en ağır müzikleri müzisyenleri bile dinledim.
bu iş biraz insanın kendisinde. sen vah anam öldüm bittim dersen pesimist bi insan olur çıkarsın zaten.
ama yok ben dinleyeyim kendimi çok çok iyi hissedeyim diyorsan, o zamanda gider old school rock falan dinlersin.
alın size basit bi örnek. canın mı sıkıldı ? aç şu şarkıyı, 50 sene önce adamlar nasıl tarih yazmışlar gör.
hemde herifler bi stad dolusu insana konser vermişler, canlı canlı bama güme çalarak. sahne, şov, ses, enstruman müzik hepsi var.
meraklı bi insan olduğum için bugüne kadar hemen hemen herşeyi dinledim. rock pop hiphop arabesk fantazi r&b tsm musiki türkçe,
yerli yabancı soundtrack senfonik klasik müzik uzun hava bozlak neler neler.
yani kimsenin adını sanını duymadığı en ağır müzikleri müzisyenleri bile dinledim.
bu iş biraz insanın kendisinde. sen vah anam öldüm bittim dersen pesimist bi insan olur çıkarsın zaten.
ama yok ben dinleyeyim kendimi çok çok iyi hissedeyim diyorsan, o zamanda gider old school rock falan dinlersin.
alın size basit bi örnek. canın mı sıkıldı ? aç şu şarkıyı, 50 sene önce adamlar nasıl tarih yazmışlar gör.
hemde herifler bi stad dolusu insana konser vermişler, canlı canlı bama güme çalarak. sahne, şov, ses, enstruman müzik hepsi var.