Boşta 85 arka işlem, oyun modunda 65 arka işlem...
Eğer Windows11'i fabrika ayarları kullanmak, donanımın ömrünü kısaltmaktır.Zira Windows11 , SSD + Donanım katili bir işletim sistemidir.

Buna katılmıyorum.Yıllarca (WindowsXP'den beridir) böyle modifikasyonları bizzat yapan biriyim hepde faydasını gördüm.burak35 yazdı: 30 Ağu 2026, 13:15 windows çok çok büyük bir işletim sistemi. biz onu deniz gibi görüyoruz (uzaktan).
ama aslında kullandıkça ve birçok yerine gir çık yaptıkça okyanus gibi olduğunu anlıyorsunuz.
windowsu öyle bikaç hizmet kapatarak, birkaç task kapatarak, yada birkaç şeyi kaldırarak hızlandıramazsınız.
ve kaynak tüketimini düşüremezsiniz.

Bunları zaten Win11'e uyguladım zaten ...burak35 yazdı: 30 Ağu 2026, 13:46 birkaç şey aç kapa yaparak sistemi hafifletemezsin. 50 den fazla task kapatırsan,
yada 100 den fazla hizmet kapatırsan belki o zaman birşeye benzer.

Hocam bu kullanmış olduğunuz temayı siz mi yüklediniz?TRWE_2012 yazdı: 29 Ağu 2026, 20:53 Benim sistem'deki Windows11 = WindowsXP'dir.
Yoğun İnternet+Multimedya+Ofis kullanımında son durum ram kullanımı (firefox'ta en az 6-7 sekme açık+ Müzik çalıyor) -->> Arka planda 116 işlem...
Eğer Windows11'i fabrika ayarları kullanmak, donanımın ömrünü kısaltmaktır.Zira Windows11 , SSD + Donanım katili bir işletim sistemidir.

Evet ama tam olarak bütünsel tema değil..Parçaları bir araya getirilerek oluşturulmuş kısmi Windows7 Aeoro Temasıyusufdj yazdı: 31 Ağu 2026, 13:11Hocam bu kullanmış olduğunuz temayı siz mi yüklediniz?TRWE_2012 yazdı: 29 Ağu 2026, 20:53 Benim sistem'deki Windows11 = WindowsXP'dir.
Yoğun İnternet+Multimedya+Ofis kullanımında son durum ram kullanımı (firefox'ta en az 6-7 sekme açık+ Müzik çalıyor) -->> Arka planda 116 işlem...