ACER Nitro V15 N23Q22
Acer Teknik Servis Mağduru - ACER Nitro V15 N23Q22
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 20751 kez
- Kayserilifatih
- Exabyte1

- Teşekkür etti: 952 kez
Re: Acer Teknik Servis Mağduru
Güzel temizlik olmuş bilgisayarcıların bir kısmı pek fazla temizliği önemsemiyorlar maalesef.
- burak35
- Zettabyte4

- Teşekkür etti: 10443 kez
Re: Acer Teknik Servis Mağduru - ACER Nitro V15 N23Q22
bunuda dün izlemiştim. türkiyedeki servisler genel olarak kötü zaten. adamlar salla pati iş yapıyo.
termal macun bile yenilemiyo. yenilemeyi bilmiyo. ben mesela laptopumu servise verdiğimde bios pilinide yenileyin demiştim.
tabikide onu bile yapmamışlar. merak ediyorum ya. bi bios pili değiştirmek çok mu zor ? altı üstü pili sökeceksin.
sonra bi tane saatçiye bi adam yollarsın. bana bu pilin aynısından ver dersin. pili alır servise getirir cihaza takarsın. oldu bitti.
ben 15 sene önce dökük desktopuma bile bios pili takmıştım. sonrada biosa girip cd disket herşeyi kapatmıştım.
15 sene önce yani. 15...
termal macun bile yenilemiyo. yenilemeyi bilmiyo. ben mesela laptopumu servise verdiğimde bios pilinide yenileyin demiştim.
tabikide onu bile yapmamışlar. merak ediyorum ya. bi bios pili değiştirmek çok mu zor ? altı üstü pili sökeceksin.
sonra bi tane saatçiye bi adam yollarsın. bana bu pilin aynısından ver dersin. pili alır servise getirir cihaza takarsın. oldu bitti.
ben 15 sene önce dökük desktopuma bile bios pili takmıştım. sonrada biosa girip cd disket herşeyi kapatmıştım.
15 sene önce yani. 15...