Hacker kablosu
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 20174 kez
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 935 kez
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2582 kez
Re: Hacker kablosu
Bu kabloya dikkat etmek lazım...burak35 yazdı: 14 Tem 2026, 10:22 bir kablo bağlamakla o kadar şeyi tetikleyebilir mi gerçekten ? inanılmaz...
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10210 kez
işin kötüsü birde internette satılıyo. devlet neden el atmaz buralara anlamıyorum ?
piyasada adı sanı belli olmayan o kadar dandik kıytırık uyduruk marka model ürün var ki ?
Mesela ssd ler. of of of. alırsın bi süre kullanırsın. sonra bilgisayarı birgün bir açarsın.
O da ne ? ekranda koskoca SataFirm hatası. sonra gelde uğraş bakalım. kaldı ki böyle bi durumda kurtarma şansında yok.
piyasada adı sanı belli olmayan o kadar dandik kıytırık uyduruk marka model ürün var ki ?
Mesela ssd ler. of of of. alırsın bi süre kullanırsın. sonra bilgisayarı birgün bir açarsın.
O da ne ? ekranda koskoca SataFirm hatası. sonra gelde uğraş bakalım. kaldı ki böyle bi durumda kurtarma şansında yok.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2582 kez
SSD'ler aman dikkat derim..Sahte ürünler bu aralar iyice yoğunlaştı ama bunu da anlamanın bir yolu var neyse ki....Aşağıdaki sürüm SSD'in gerçek olup olmadığını anlayabiliyor artık...burak35 yazdı: 14 Tem 2026, 10:27 işin kötüsü birde internette satılıyo. devlet neden el atmaz buralara anlamıyorum ?

- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10210 kez
Benim bahsettiğim ssd ler sahte bile değil. direk adı sanı belli olmayan en dandik en kıytırık en uyduruk markalar.
Zaten çoğunun adam akıllı bir destek sayfası bile yok. ssd tool yok. firmware zaten yok. satafirm hatası verdi mi ? bittin.
Çünkü destek olmadığında kurtarma şansıda yok. yani benim bahsettiğim ssdler seninkisi gibi oem yada ortalama ürünler bile değil.
o kadar dandik o kadar pespaye yani. birde insanlar bunları alıyor para veriyor işte. epey sitesine girin bakın.
Sonra fiyata göre sıralayın. ilk sıralar bu ssd lerle dolu. bilişimden anlamayan insanlar olduğu sürece halkımız daha çok sıkıntı çekecek gibi.
Benim gibi bunları tespit edip anasını ağlatacak bi adam görevlendirseler, en azından insanlar hem bu kadar para hemde bu kadar veri kaybetmezler.
Zaten çoğunun adam akıllı bir destek sayfası bile yok. ssd tool yok. firmware zaten yok. satafirm hatası verdi mi ? bittin.
Çünkü destek olmadığında kurtarma şansıda yok. yani benim bahsettiğim ssdler seninkisi gibi oem yada ortalama ürünler bile değil.
o kadar dandik o kadar pespaye yani. birde insanlar bunları alıyor para veriyor işte. epey sitesine girin bakın.
Sonra fiyata göre sıralayın. ilk sıralar bu ssd lerle dolu. bilişimden anlamayan insanlar olduğu sürece halkımız daha çok sıkıntı çekecek gibi.
Benim gibi bunları tespit edip anasını ağlatacak bi adam görevlendirseler, en azından insanlar hem bu kadar para hemde bu kadar veri kaybetmezler.