Türkiyede İnternet

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
cetinkose
Bit
Bit
Teşekkür etti: 1 kez

Türkiyede İnternet

Mesaj gönderen cetinkose »

Herkese selamlar ookla Türkiye internet raporunu yayınlamış gördünüz mü?
1.⁠ ⁠turknet 2.⁠ ⁠turkcell 3.⁠ ⁠türksat 4.⁠ ⁠türk telekom 5.⁠ ⁠vodafone

Valla ben internetten soğudum artık hız testleri falan görünce insan daha da sinir oluyor çünkü kağıt üstü başka gerçek başka artık bana çok uzak geliyor o anlatılanlar ciddi ciddi Turknet kullanan varsa gerçek deneyimini yazabilir mi bu kadar fark varsa bende geçmek istiyordum destek atarsanız iyi olur
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2512 kez

Re: Türkiyede İnternet

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

cetinkose yazdı: 21 Nis 2026, 11:15 Herkese selamlar ookla Türkiye internet raporunu yayınlamış gördünüz mü?
1.⁠ ⁠turknet 2.⁠ ⁠turkcell 3.⁠ ⁠türksat 4.⁠ ⁠türk telekom 5.⁠ ⁠vodafone

Valla ben internetten soğudum artık hız testleri falan görünce insan daha da sinir oluyor çünkü kağıt üstü başka gerçek başka artık bana çok uzak geliyor o anlatılanlar ciddi ciddi Turknet kullanan varsa gerçek deneyimini yazabilir mi bu kadar fark varsa bende geçmek istiyordum destek atarsanız iyi olur
Bu durum , Türkiye gerçeği...Ne yazık ki, bu ülke her alanda gelişmeleri 20-30 yıl geriden takip eden bir ülke...

Bunu da okuyabilirsiniz.

Hiç Boşuna Heveslenmeyin Türkiye Gerçek 5G [SA] 'ye Geçmiyor ....!!! [1Nisan 2026'dan Sonra NSA]
viewtopic.php?t=230258
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 930 kez

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Türknet pek tavsiye etmem sorunlu firmadır ben olsam ya superonline ya da türk Telekom internetlerinden alırdım.

Türkiye'de internetler sıkıntılı maalesef hızlı deniliyor fakat denilen hızların çoğu verilmiyor.
Kullanıcı avatarı
GOG
Gigabyte2
Gigabyte2
Teşekkür etti: 19 kez
İletişim:

Mesaj gönderen GOG »

çıktığından beri Türknet kullanırım sıkıntılar illaki oldu ama hep çözdüler aslında olay altyapı hangi altyapı varsa ona göre internet sağlayıcı seçmek çok doğru olucaktır, firma değil alt yapınızı öğrenini verileri öğrenini ona göre aksiyon alın.
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 930 kez

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

En son Türknet'i aradım abonelik için ve geldikleri zaman aşağıdaki internet bağladıkları ana kabloya türk telekom etiketi yapıştırmışlardı sonra sorduğumda türk telekom altyapısı kullandıklarını söylemişlerdi müşteri hizmetlerinde ve müşteri hizmetlerine çok zor bağlanmıştım bende o yüzden olumsuz izlenim bırakmıştı ve internet bağlatma talebimi o yüzden iptal ettirmiştim 2023 yılında şimdi nasıl hiç bilmiyorum.
cetinkose
Bit
Bit
Teşekkür etti: 1 kez

Mesaj gönderen cetinkose »

GOG yazdı: 21 Nis 2026, 19:39 çıktığından beri Türknet kullanırım sıkıntılar illaki oldu ama hep çözdüler aslında olay altyapı hangi altyapı varsa ona göre internet sağlayıcı seçmek çok doğru olucaktır, firma değil alt yapınızı öğrenini verileri öğrenini ona göre aksiyon alın.
Bizim apartmanda da kullananlar var memnun olduklarını söylüyorlar internet hızı stabilmiş aman aman bir sorun henüz yaşamadık diyorlar peki hocam oyunlarda falan nasıl ping düşük mü
Kullanıcı avatarı
GOG
Gigabyte2
Gigabyte2
Teşekkür etti: 19 kez
İletişim:

Mesaj gönderen GOG »

gayet iyi düşük ama tekrar ediyorum alt yapınız nedir benim alt yapım fiber türknet o yüzden problem olmuyor alt yapınıza göre internet sağlayıcısı seçmek daha doğru bir tercih olucak yoksa bölgesel durumlarda hala türk telekom daha iyi.