ŞANS Faktörü üzerine
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21027 kez
- Kayserilifatih
- Exabyte1

- Teşekkür etti: 961 kez
Re: ŞANS Faktörü üzerine
Şans insanın kendi algısı üzerine yarattığı bir illüzyondur diye düşünüyorum çünkü ben süpriz denilen bir şeyle karşılaştığım zaman genelde hep arar ve çabalarım yani durduk yere bir şeyler hiçbir zaman karşıma çıkmamıştır o yüzden şansa ben de inanmıyorum.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21027 kez
Re: ŞANS Faktörü üzerine

ŞANS : Normalde insanların 100 adımda elde edeceği şeyi 3-5 adımda elde etmektir.
Berlinde bir arkadaş vardı (İsmi önemli değil) , sene 2003 falan , Gözümün önünde bu arkadaş bütün hayatını Hiçbirşey yapmayarak ama normal bir insanın yıllarca çalışsa dahi elde edemeyeceği şekilde iyi hale getirdi. Şöyleki ; Benim kuzen iddia oynardı bu bana da öğret diyerek haftada bir bazen ayda bir iddia oynamaya başladı. Bir gün kuponu öyle bir tuttu ki 50 bin euro kazandı ve o yaz türkiyeye dönüp bir ev satın aldı. Ardından Stuttgarta taşındı taksitle arabasını aldı ... o parayla yaptığı yatırımlardan elde ettikleri ile halen yaşamını sürdürüyor. Öyle büyük bir para da değildi lakin ŞANS böyle birşeydir. Varsa adamı bir anda Hayal edemeyeceği yere getirir.