Firefox kullananlar bakabilir mi?

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
burakhi
Kilobyte4
Kilobyte4
Teşekkür etti: 292 kez

Firefox kullananlar bakabilir mi?

Mesaj gönderen burakhi »

Hep aklımda ama unutuyorum aklıma gelmişken yazayım dedim :-)

Argeci olduğum için sürekli arama yapıyorum tarayıcıyı hızlı kullanırım genelde firefox arama çubuğundan arama yaparım. Arama sağlayıcı Google bazen şüpheli vb. Diyor recaptcha doğrulama ekranı geliyor

Bazı web siteleri doğrulama ekranı çıkartıyor

Arama sonuçlarında bu web sitesi xxxx adese yönlendiriyor uyarısı çıkıyor.

Sizde durum nasıl?

Sanki firefoxun kullanıcı gizliliği ilkeleri ayarları vb. bu sorunlara yol açıyor gibi
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Exabyte1
Exabyte1
Teşekkür etti: 967 kez

Re: Firefox kullananlar bakabilir mi?

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Ben arama sağlayıcısı olarak Duckduckgo yerine Google kullanırsam ve vpn'yi aktif olarak açıkta kullanırsam, sürekli ip adresim değişirse veya ip adresini vpn ile çoğu insan kullanıyorsa genelde hep captcha çıkıyor onun dışında sorun yaşamadım. Biraz da siteler sık sık cloudflare kontrolü yapıyorlar, bir diğer olasılık da koruma bölümünü sıkı olarak ayarlaman olabilir normale almayı denemeni öneririm belki de o yüzden sürekli doğrulama istiyor olabilir şimdilik aklıma gelenler bunlardır.
En son Kayserilifatih tarafından 18 Mar 2026, 01:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 21126 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Ben daha sık chrome kullanıyorum, lakin eskisine göre chrome berbat hale gelmiş diyebilirim. Bazen emaile bire giriş yapmıyor farklı bir tarayıcıda anında emaile giriş yapıyor. Firefox ta bana dediğin gibi birşey çıkmadı ama seyrek kullandığımdan olabilir.
Kullanıcı avatarı
Embassy
Bit
Bit
Teşekkür etti: 20 kez

Mesaj gönderen Embassy »

Opera deneyin 😉
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte4
Zettabyte4
Teşekkür etti: 10513 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Sorun tarayıcıda bile olmayabilir. şu captcha denen baş belasını icad edenin gerçekten allah cezasını versin.
biara Sürekli bendede çıkıyordu bu captcha doğrulaması. bu bence cloudflare yada google kaynaklı olabilir.
çok can sıkıcı çok rahatsız edici şu captcha muhabbetti. bazen doğru şeyleri seçsende captcha doğrulamasını geçemiyorsun bile.
o yüzden bi çözümü var mı bilemiyorum.