Bağlantiyi Bölünmüş Görünümde Aç Kapatilmasi

Windows 10 ile ilgili bilgi paylaşım alanıdır
excalibur2023
Bit
Bit
Teşekkür etti: 8 kez

Bağlantiyi Bölünmüş Görünümde Aç Kapatilmasi

Mesaj gönderen excalibur2023 »

Merhaba, Chrome'un son güncellemesiyle herhangi bir linki veya Youtube sayfasini sağ tuşla açmak istediğimde 2ci siraya ''Bağlantiyi Bölünmüş Görünümde Aç'' satirini eklenmiş. İşletim sistemim Windows10.
Ancak yillarin alişkanliğiyla yanlişlikla hep bu satiri tikliyorum, sayfa 2ye bölünüyor.
'Bağlantiyi Bölünmüş Görünümde Aç''i kalici şekilde nasil kapatabilirim.
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 754 kez

Re: Bağlantiyi Bölünmüş Görünümde Aç Kapatilmasi

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Google kendisi eklediyse kapatılamaz diye biliyorum fakat onun için kapatmanın bir yolu çıkarsa ileride paylaşabilirim.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 17634 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

hintliler, bir seçeneği eklediklerinde bunu devre dışı bırakmak için istek geleceğini düşünememiş, şimdilik bir yöntem yok

https://support.google.com/chrome/thread/408299385

https://support.google.com/chrome/threa ... menu?hl=en

https://www.reddit.com/r/chrome/comment ... _annoying/

Diğerleri :
https://www.google.com/search?q=%22remo ... s-wiz-serp
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4

Neden böyle yaptılar hiç anlamadım. Ben geliştirici olsam sağ tıklama menüsüne kullanıcıların istediği seçenekleri ekleyip istemediklerini kaldırmalarına dair ayrı bir menü seçeneği sunardım ki kullanıcıları daha az rahatsız eder, hem de daha kolay alışmalarını sağlardı. Bitmeyen bu baskı düzeniyle nereye kadar saçmalayacaklar çok merak ediyorum.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 17634 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Yıllardır insanlara Hintlilerden neden İYİ Coder OLAMAYACAĞINI anlatmaya çalışıyorum. Olay çok basit aslında : Bir köpek yavrusu bile alırken anne babasını cinsini araştırırlar bunun amacı , büyütecekleri bu köpeğin huyunu , suyunu öğrenmektir.
Gelelim Hintlilere , Bunlardaki KAST sistemi bu insanları birer ÇÖP e çeviriyor malesef. (Genelleme yapıyorum EVET). Hintlilerin bilişim alanındaki eğitimlerini bile araştırdım. Bu insanlar sadece bir alanda uzmanlaşıyor mesela adama şunu C dilinde yaz diyorsun mekanik şekilde yazıyor. Olayın bütününden Uzak , haliyle Ona sağ tuşa pencereyi ikiye bölen kod yaz denmiş o da yazmış , Bu özellik kullanıcıya fayda sağlarmı , Bunu kullanmak istemeyen olurmu ... gibi şeyleri aklına bile getirmez. İşin daha da kötüsü KAST sisteminden geçmiş adama Geri bildirim (Feedback) yapamazssınız. Onların O aptal inancına göre , Onlar ejderhanın kafası , KAST sistemindeki diğer insanlar ise ayaklarıdır. Yani kafa ayakları yönetir o sebeple Alt tabakadan hiç kimse bunlara ne yapması gerektiğini söyleyemez, tavsiye veremez. Onlar daha iyisini bilir , Son derece düşük IQ lu gibi ve geleneksel sürü Psikolojisi ile davranırlar.
Bu yazdıklarımın kanıtlarını her yerde görebilirsiniz, Hitliler : kendi ülkelerinde YOL yapamayan tuvaleti olmayan insanlar. Bunların özellikle teknoloji sektöründe çalışmaları YASAKLANMALI.
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4

Türkiye'de Kanal 7 televizyonunda oynayan Hint dizilerinde anlattığın mantık aynen birebir görülüyor olduğundan anlattıklarına katılıyorum.