XanMod Gaming Kernel Yüklemesi

Linux ve Unix tabanli isletim sistemlerini hep beraber tanıyıp öğreneceğiz.
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 933 kez

Re: XanMod Gaming Kernel Yüklemesi

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Ayarlarının internet kısmını gereksiz gördüğüm için öyle yorum yaptım, kişisel bir niyetim yok. Teknik bir konuda konuşuyoruz, üslubu sertleştirmeye gerek yok. En babası gereksiz gördüğüm internet ayarlarını düzeltir sana sunarım olur biter sen de uygularsın burada herhangi bir ayıp göremedim fakat ben senin gibi agresif olmayacağım o büyüklük de varsın bende kalsın emin ol sorun değil ben böyle küçük hesaplarla uğraşan biri değilim.

Ben bu yüzden dedim her konu alınganlığınla sonuçlanıyor diye o yüzden hakkında eleştirici yorum yazmasam mı diye düşünmüyorum değil bazen ama doğruyu söylemezsem bu sefer de kendime ihanet etmiş olacağım sonuçta istemeyen ciddiye almaz olur biter kendime bile bu konuda torpilim yok yani neysem o oldum hep ve de öyle kalacağım eğer bu seni rahatsız ediyorsa yapabileceğim bir şey yok.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3
Teşekkür etti: 10127 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Ben senin içeriklerine paylaşımlarına bugüne kadar 1 kere bile olumsuz yorum yazmadığım halde,
Sen niye benim içeriklerime paylaşımlarıma sürekli olumsuz yorum yazıyorsun ? hemde dalga geçer gibi alay eder gibi güle güle.
Kusura bakmada burada büyük olan benim. Sen değilsin. Ayrıca küçük hesap peşinde koşanda sensin ben değilim.
Ben başka türlüde konuşabilirdim. Ama o tarz konuşmuyorum ayıp olmasın diye, kalp kırmayayım kimseyi üzmeyeyim diye.

Benim kullandığım ayarların internet kısmı senin için gereksiz olabilir. Eyvallah. Ama benim ve diğer insanlar için gerekli olabilir. Ve oluyorda.
Bencede senin yaptığın iso dosyaları gereksiz. Sonuçta içinde ne var belli değil.

Belki kayserilifatih iso dosyalarına virüs koydu ? ben nereden bileceğim ? Bende böyle mi diyeyim ?
Ben böyle demediğim halde sen sürekli bu tarz şeyler söylüyorsun. Yok güvenli mi ? yok kullanan var mı ? falan filan....
Şakanında bi sınırı var. Kİmsenin hayatı kolay değil.

Ben ne sorun sıkıntı yaşarsam kendimce çözmeye çalıştım. Ve tamamen iyi niyetimle çözüm bulursam gelip burada paylaştım yıllardan beri.
Zaten sosylam medyam bile yok. kendi kendine kapanıp gitti zamanında.

Hesabıma girip açtığım konulara bakarsan insanların işine yarayacak onlarca konular açtığımı ve çözümler sunduğumu görürsün.
Senin gibi davranmıyorum. Davranışın özelliklede en son söylemin hiç hoş değil.

Baştan söyleyeyim ben agresif falanda değilim. Ama sen insanı biraz sinir ediyorsun. Hiç kızma. dost acı söyler.
Sürekli ne dersem diyeyim muhalafetsin. hala daha üstü kapalı bi şekilde laf sokmaya çalışıyorsun.
Zeytinyağı gibi su üstüne çıkmaya çalışıyorsun. Kusura bakma özür dilerim diyebilirsin.
Sonuçta burak tweak te benim emeğim var. Yıllarca birçok şeyi değiştirmekle uğraştım. O tarz bi üslup dalga geçer gibi görünüyo dışardan.
Hoşuma gitmedi ayıp oldu yani. Neyse canın sağolsun. Yolun açık olsun.

Ama emin ol şu yaşıma geldim kimseye senin gibi davranmadım. Hiçbir sitede.
Ayrıca Hakkımda hiç eleştirici yorumda göremedim nedense. Neyse iyi geceler sana.
Benden rahatsız olan varsa kusura bakmasın hakkını helal etsin.
Zira kimseyide rahatsız ettiğimide düşünmüyorum.
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4

Neyse sana kolay gelsin senin görüşündür saygı duyarım bana istediğini diyebilirsin ben senin gibi alınmam merak etme
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3

Mesaj gönderen burak35 »

Sen alıyosun dostum. Ben niye alınayım ? CEbinizden çok para çıkmasın diye geçenlerde saatlerce sabaha kadar ssd aradım internette ?
Ulen kötü biri olsam, insanların iyiliği için bu kadar yırtar mıyım bi tarafımı ya ? :)
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4

Saygı duyuyorum ben de faydalı olmaya uğraşıyorum ama nedense sadece sen kendini yırtıyor gibi konuşuyorsun başka kimse yırtmıyor havasında gibisin sen de haklısın elbette ki tercih meselesidir
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3

Mesaj gönderen burak35 »

Fazla sert olduysa kusura bakma. Ama insan üzülüyo bi anda. Ne bileyim kırılıyor. Sadece ben uğraşmıyorum tabi.
Herkes uğraşıyor. Ama aylarca yıllarca uğraştığın birşeye birisi birşey söyleyince, biraz gülerek yada dalga geçer gibi,
Hoş olmuyor biraz yani. Neyse Kırgın değilim buarada. Hakkım falan geçtiysede helal olsun, ne diyim.
benim yapım böyle ben çok korumacıda davranıyorum. Haksızlığa hiç gelemiyorum. Hele birinin hakkı falan yenirse çok kızıyorum.
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4

Ben de aynıyım da tek farkım fazla dünyayı kendi merkezimde görmüyorum çünkü herkesin haklılık payı vardır. Ben kırdıysam özür dilerim ama bana istediğini söyleyebilirsin benim dostum olduğundan gücenmem ama bunu sıradan biri söylese cidden acayip bozardım başlarda sert yorum yazmak istedim sonra değiştirdim beni kırarsan ben de seni kırarım gibi bir mesaj yazdım ama sen görmeden değiştirdim merhametim engel oldu sonuçta senin hassas olduğunu bildiğimden saygı duydum.

Kırdım biliyorum ama sen de konuma kırıcı yazsan zoruma gitmez gerekirse team ile bağlanır insanlara sen dahil yardımcı olurum. Birbirimizi üç günlük dünyada kırmaya gerek yok.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3

Mesaj gönderen burak35 »

Anladım. Kusura bakma. Bende yana sıkıntı yok. Gülüyorum. daha doğrusu gülmeye çalışıyorum. Çünkü birçok şeyle uğraşmak zorunda kalıyorum.
Günlük hayatta çok fazla zor sıkıntılı şeylerle uğraşıyoruz. ÇAlışıyorsun biryerde mesela,
Konuşuyorsun geveze diyorlar, Konuşmuyorsun sağır mı dilsiz mi diyorlar ? yani ne yapacağımı şaşırdım ?
Ne yapsam insanlar sürekli deli gibi gelip kulp takıyo bana ?
Yahu içki sigara bile içmem ama keş falan diyenler bile olmuş bana, Annem bikaç kadınla tartışmış.
Sanırım esmer olduğum için tipimi mi beğenmediler, neyse. Umarım anlatabilmişimdir. Anlaşılmamak kötü. Heleki insanların anlamaması,
Yada ne söylersen söyle kendi düşüncelerini başkasına empoze etmesi çok daha kötü.
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4

Anlıyorum hayatta olur böyle şeyler ben de eskiden çok alınırdım bıraktım kafam rahatladı yoksa herkes kafaya takacak kadar değerli olmuyor maalesef
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2538 kez

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

burak35 yazdı: 21 Oca 2026, 19:15 Ben ev interneti ile 35 mb zar zor görüyorum. Millet cep internetiyle 40 50 görüyo. Oha gerçekten.
Evin üstüne çatıya baz istasyonu mu koydunuz ? bu nedir ya ? :)
:-D
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4

Bulundugum yer ile baz istasyonu arasında sanıyorum yaklaşık 1 km civarı ara vardı yine de bu değeri aldım :-D

“Linux ve Unix tabanli isletim sistemleri” sayfasına dön