İçimden şu düşünceler geçiyor.
1.Bu GPT , sapuk mu?
2.Bu bana sulanıyor.
3.Yoksa bu GPT , kadın mı? bana iş mi atıyor.
4.Gene başladı bana asılmaya

Espiri :Kayserilifatih yazdı: 04 Oca 2026, 23:42 Demek ki sende gönlü var ki sen hazırsan ben de hazırım diyor (espri)
Işin şakası o yazı bende de çıkıyor fakat üye girişi yapmıyorum anonim takılıyorum
Ulan o cümleyi bana hanım kursa, hiç şansı yok, son belli....!!! (9 ay sonra bebe...)![]()

Hee ya...Allah(c.c) razı olsun senden bizim durumumuzu özetlediğin için...Kayserilifatih yazdı: 04 Oca 2026, 23:58 Kadınları anlayan henüz olmadı. Sen istersin ıı olmaz der, sonra kendisi sen istemediğin ya da vaktin olmadığı zaman sana yanaşır sonra da sen beni sevmiyorsun yeaa der. Bu kadınlardan ne çekti bu erkekler ama Allah var hiç sevgili yapıp tek bir kız eli bile tutmuşluğum yoktur![]()

Valla ben o işleri annem'e havale ettim...Kadınlar konusunda biraz "beceriksiz" bir yapım var....Kayserilifatih yazdı: 05 Oca 2026, 00:05 Hayırlısı olsun hakkında inşallah dilediğin gibi birine kavuşursun. Benim hiç acelem yok bende de şöyle garip bir durum var. Beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim ise beni beğenmez sanırım bende bir gariplik var ya da bana öyle geliyor![]()

Elbet biri çıkar emin ol..Kayserilifatih yazdı: 05 Oca 2026, 00:30 Ben de hiç anlamam işin aslı duygusal biri değilim o yüzden bazen kadınların duygusal nüanslarını yakalayamadığımdan biraz da çabuk sevip çabuk sıkıldığımdan buna uyum sağlayacak birini arıyorum o da henüz denk gelmedi