Kayserilifatih yazdı: 04 Oca 2026, 21:34
Sen uğraşmayı seviyorsun ben ise bir kere ayarlayıp kolayca bunu otomatikleştirmeyi seviyorum esas farkımız bu
Evet, haklısın bakar mısın ? , mesela ben kendi Dosya/Dizin arama yazılımı kodladım. (zentiy+awk+bash shell)
Kayserilifatih yazdı: 04 Oca 2026, 23:03
Ben Windows'ta Everything yazılımını kullanıyorum bana yetiyor Linux ile niye uğraşayım ki. Neyse sana keyifli Linux kullanımları dilerim
Yani demek istiyorum, kendi ihtiyacını kendin gideriyorsun ama Windows'da öyle değil...(bu arada ben Windows'ta "Utra Lite Search Portable" kullanıyorum.Basit ve hızlı)
Kayserilifatih yazdı: 04 Oca 2026, 23:06
Linux ile her seferinde program kodlamak eziyet oluyor. Ben pratik bir adamım detaylara fazla takılmak beni epey yorar
Her "PC Kullanıcısının" yoğurt yemesi (makine kullanım yöntemi) farklıdır...
Ben yoğurdu mesela 12 tane yoğurt kabı için yeterli yoğurt alıp hepsine dağıtarak tek seferde hepsine çalmayı severim sen tek tek yogurt alıp dağıtmayı seversin demek istediğim oydu yani başka bir örnek ben sofrayı tek seferde tepsiye koyarak kaldırmayı severken sen tek tek kaldırmayı seversin mesela Linux öyledir
Kayserilifatih yazdı: 04 Oca 2026, 23:14
Ben yoğurdu mesela 12 tane yoğurt kabı için yeterli yoğurt alıp hepsine dağıtarak tek seferde hepsine çalmayı severim sen tek tek yogurt alıp dağıtmayı seversin demek istediğim oydu yani başka bir örnek ben sofrayı tek seferde tepsiye koyarak kaldırmayı severken sen tek tek kaldırmayı seversin mesela Linux öyledir