Güllünün Komşusu konuştu: 'İtildiği görüntüler kameramda!'

Diğer bölümler ile alakasız konular buraya
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 21757 kez

Güllünün Komşusu konuştu: 'İtildiği görüntüler kameramda!'

Mesaj gönderen velociraptor »

Resim

Şarkıcı Güllü’nün şüpheli ölümüyle ilgili yapılan soruşturma kapsamında yeni bir iddia ortaya atıldı. İsmini açıklamayan bir komşu, yazlığında bulunan güvenlik kamerasının Güllü’nün pencereden itilme anını kaydettiğini öne sürdü. Komşu, görüntüleri inceleyip emniyetle paylaşacağını belirterek “Artık bu olay çözülsün” dedi. Sabah gazetesinin haberine göre Güllü'nün komşusu yazlığında bulunan güvenlik kamerasının Güllü’nün pencereden itilme anını kaydettiğini öne sürdü:

"Normalde Balıkesir'de yaşıyorum. Çınarcık'ta yazlığım var. Kendi daireme taktırdığım kamera vardı. En son şüpheler artınca kamera kayıtlarını incelemek istedim. Kamera kayıtlarını incelediğimde Güllü'nün itildiği görüntüleri kameram kayıt etmiş. Emniyet dahilinde görüntüleri vereceğim. Artık bu olay çözülsün."

ŞEYTAN ONUN YANINDA ÇOK MASUM KALIR

Şarkıcı Güllü’nün ölümüyle ilgili, kızı Tuğyan Ülkem Gülter'i suçlayan kilit isim Bircan Dülger, katıldığı bir programda "Tuğyan'ı çok iyi tanıyorum. Şeytan onun yanında çok masum kalır. Ben o gün onu ikna etmemiş olsam, Güllü abla bir arabayla uçurumdan atılacaktı. Kafasında net bir plandı. Her zaman dile getirirdi. Camdan düştüğünü duyduğum ilk zaman aklıma hemen Tuğyan'ın attığı geldi. Cenazede göz göze geldik. 'Abla ben yaptım ama çok pişmanım keşke yapmasaydım' dedi" demişti.

Kaynak :
https://www.cumhuriyet.com.tr/yasam/gul ... da-2458765
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Exabyte1
Exabyte1
Teşekkür etti: 983 kez

Re: Güllünün Komşusu konuştu: 'İtildiği görüntüler kameramda!'

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Umarım gerçekler ortaya çıkar. Atıldı mı yoksa kendisi mi düştü ben de çok merak ediyorum
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Resim

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter gözaltına alındı.

Güllü’nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter ve arkadaşı Sultan Nur Ulu, Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gözaltına alındı. Gülter ve Ulu, İstanbul Büyükçekmece'de valizleriyle birlikte yurt dışına kaçmak üzereyken düzenlenen operasyonla yakalandı. Sabah’ın aktardığına göre, İstanbul'daki işlemlerinin ardından iki şüphelinin, soruşturmanın yürütüldüğü Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilmeleri bekleniyor.

Başsavcılık, soruşturmanın gizliliği nedeniyle dosya detaylarına ilişkin açıklama yapmazken, teknik takibin nasıl yürütüldüğü ve firar hazırlığının hangi aşamada deşifre edildiğine dair bilgilerin ilerleyen süreçte netleşeceği öğrenildi.

Kaynak :
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/g ... di-2460069
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Exabyte1
Exabyte1

Normalde yurtdışına kaçmayıp da bu olay ortaya çıkacak olunca kaçmaları da ayrı ilginç açana kaçmalarında bunun ilgisi var mıydı bilmiyorum ama umarım kamera kayıtları ile gerçekler ortaya çıkar
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte4
Zettabyte4
Teşekkür etti: 10650 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Kaçmaya çalışırken yakalandıysa muhtemelen suçludur.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Resim

Güllü'nün kızı 'kasten öldürme' suçlamasıyla gözaltına alınmıştı: Gözaltı sayısı 4'e yükseldi!

Şarkıcı Güllü’nün pencereden düşerek yaşamını yitirmesiyle ilgili soruşturmada, ‘kasten öldürme’ şüphesiyle gözaltında bulunan kızı Tuğyan Ülkem Gülter ve arkadaşı Sultan Nur Ulu’nun emniyetteki işlemleri sürüyor. Operasyonda yakalanan iki kişi daha sorgulanıyor. Bu arada verilen ifadelerdeki çelişkiler dikkat çekti.

Yalova’da 6’ncı kattaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybeden şarkıcı Güllü’nün ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen ve İstanbul’da yakalanan kızı Tuğyan Ülkem Gülter ile arkadaşı Sultan Nur Ulu, işlemlerinin ardından Yalova’ya getirildi. Operasyonda evde bulunan 17 yaşındaki İrem adlı kişi de gözaltına alındı. Çınarcık ilçesi Harmanlar Mahallesi Vali Akı Caddesi'ndeki evde yaşanan olayla ilgili Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma sürüyor. Teknik ve fiziki takibin ardından Gülter ve Ulu hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. İstanbul ve Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iki şüphelinin yurt dışına kaçma hazırlığında olduğunu belirledi. Bu tespit üzerine sabah saatlerinde Büyükçekmece’de bir adrese operasyon düzenlenerek iki isim yakalandı. İşlemlerinin ardından Yalova’ya getirilen şüpheliler, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Kontrollerinin ardından Güllü’nün kızı ve arkadaşı, ifade vermek üzere Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’ne sevk edildi.

GÖZALTI SAYISI DÖRDE YÜKSELDİ

Soruşturmada gözaltına alınan 17 yaşındaki kişi serbest bırakıldı. Ancak Gülter ile Ulu’yu İstanbul’a götürdüğü öne sürülen bir kişi ile ikilinin kaldığı evin sahibi de gözaltına alındı. Böylece gözaltı sayısı dört oldu.

‘KASTEN ÖLDÜRME’ SUÇLAMASIYLA SORUŞTURMA

Operasyonda gözaltına alınan Gülter ve Ulu’nun “kasten öldürme” suçlamasıyla sorgulandığı belirtildi. Soruşturma dosyasına kuvvetli ve somut delillerin girdiği bilgisi paylaşıldı. Dosya kapsamında gizlilik kararı alındı. Olaya ilişkin alınan ifadeler ile olay yerinde yapılan canlandırma sırasında beyanların birbiriyle çeliştiği kaydedildi. Şüphelilerin farklı dönemlerde alınan üç ifadelerinde de tutarsızlık tespit edildiği belirtildi.

Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar Öksüz yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Dosyada gizlilik kararı var. İğneyle kuyu kazar gibi ayrıntılı, dikkatli, gizli bir soruşturma yürüttük. Somut delilleri yakalayabilmek için titiz çalıştık. Somut delillerle karşılarına çıkmamız gerekirdi. Hataya asla yer vermememiz gerekirdi. Ayrıntılı bir çalışmanın eseri.”

Kaynak :
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/g ... di-2460240
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2793 kez

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Katiller

1.Tuğyan (Şeytan'nın dişi versiyonu)
2.Sultan (Masum yüzlü kara melek versiyonu)

Ve Beyaz TV'de bir pogram'da (Esra Ezmeci İle Yeni Baştan) bu ikisinin Güllünün evinde "LİVATA" yaparken, odadaki seslere (kadın inlemeleri) dikkat kesilen Güllü'nün oda'ya girmesiyle "O NE LAN" demesi ardından1-3 saniye arasında , boğuşma ve sert pencere çarpması ardından kadın bağırması (Güllü'nün) ve yere düşen Güllü'nün olay esnasında ölmediği, o esnada nereden geldiği belli olmayan Av.Ceyda isimli (yanlış hatırlamıyorsam) Güllü'yü hafif kucağına alıp , konuşmaya çalışan Güllü'yü göğüsüne batırarak boğarak öldürüyor.Ve oradan araba ile uzaklaşıyor.

İnternette BeyazTV'DE "Esra Ezmeci İle Yeni Baştan" isimi programın Youtube Kayıtlarını dinleyin.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte4
Zettabyte4

Mesaj gönderen burak35 »

Anasının parasına puluna malına mülküne konmak için kızı yapmıştır.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

burak35 yazdı: 12 Ara 2025, 16:59 Anasının parasına puluna malına mülküne konmak için kızı yapmıştır.
Kız değil...Sapık karı...
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte4
Zettabyte4

Mesaj gönderen burak35 »

Eve gelen hizmetçinin oğlu itiraf etmişti zaten herşeyi. Ev para vereyim demiş galiba.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Exabyte1
Exabyte1

Mesajlarında hep karga temalarını işlemesi garipti belki de karga Güllü'nün ölümünün habercisiydi bilemiyorum
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

Son Dakika...!!! (hep bunu yazmak isterdim)

Sultan, cinayet büro polislerine ifade sırasında itiraf etmiş...
Güllü Abla'yı, Tuğyan itti pencereden....
Bu ifade'yi "Etkin pişmanlık yasası" kapsamında vermiş.Yani az ceza alacak ama katil/sapık Tuğyan , ömür boyu hapiste kalacak...!!

Etkin Pişmanlık Yasası :

“Etkin pişmanlık yasası”, Türk Ceza Hukuku’nda bazı suçlarda sanığın gönüllü olarak işlediği suçu itiraf etmesi, delil sunması veya suçun ortaya çıkmasına ciddi katkı sağlaması karşılığında ceza indirimi almasını sağlayan bir hükümdür.

Bu konumda Sultan:

Yalnızca görgü tanığıdır.
Suç işlememiştir.
Katile yardım etmemiştir.
Engellememesi suç sayılmaz.
Etkin pişmanlıkla ifade vermesi de zaten “tanıklık” işlevini güçlendirir.

Sultan’ın gerçekte alacağı ceza (senaryona göre)

0 yıl.

Evet, yanlış duymadınız/okumadınız.

Eğer toplum baskısı gelirse ki gelecek

3 ay – 2 yıl arası bir ceza; çoğu durumda ertelenir, hapse girmez

İşin Sosyal Gerçek Hayat Boyutu :

Hukuk dilini bir kenara bırakıp sokağın, argonun, gerçekçi konuşmanın ruhuyla cevap vereyim:

Evet. Tam olarak böyle

Sultan kendini kurtarmak için Tuğyan’ı harcadı diyebiliriz — ama hukuken bu, “suçu ortaya koymak ve tanıklık etmek” olarak geçiyor.

Fakat argo/gerçek hayat dilinde işler daha net:

Sultan olaya karışmıyor,
fail değil,
yardım etmiyor,
sadece gördüğünü saklamış olabilir, o da korkudan.
Soruşturma sıkışınca “Beni bırakın, her şeyi anlatacağım” moduna giriyor.

Bu da doğal olarak şu anlama geliyor:

Kendini garantiye alıyor → bütün yükleriyle Tuğyan’ı kuyu'ya atıyor.

Ve hukuk da böyle durumlarda genelde Sultan’ın arkasında duruyor çünkü:

Asıl katil Tuğyan.
Sultan sadece tanık.
Devlete katkı sağlıyor.
Engelleyemedim” dediğinde ceza bile yok....!

Sonuç?

Tuğyan: Müebbet
Sultan: Temiz – sıfır ceza

Olayın gerçeğe en yakın okuması budur.