Hitler’in Hayatının Son 24 Saati | Belgesel

Youtube ve diğer yasal video klipleri buraya
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 21231 kez

Hitler’in Hayatının Son 24 Saati | Belgesel

Mesaj gönderen velociraptor »

Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Exabyte1
Exabyte1
Teşekkür etti: 969 kez

Re: Hitler’in Hayatının Son 24 Saati | Belgesel

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Hitler'in kendini vurup eşi Eva Braun'un da aynı anda siyanür içerek intihar etmesi ve ona bağlı olanların da bu şekilde ailecek kendilerini öldürmeleri enteresandı. Videoyu hayretle izledim
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2725 kez

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Kayserilifatih yazdı: 24 Kas 2025, 12:53 Hitler'in kendini vurup eşi Eva Braun'un da aynı anda siyanür içerek intihar etmesi ve ona bağlı olanların da bu şekilde ailecek kendilerini öldürmeleri enteresandı. Videoyu hayretle izledim
Ben hiç şaşırmadım.Sonuçta ölmeseler , Rusların elinden çekecekleri vardı.(Özellikle, Eva büyük ihtimalle tecavüze uğrayacaktı hem de Hitlerin gözünün önünde ki , buna aşağılama denir.Bir erkeğin önünde eşine tecavüz edilmesi, direkt aşağılamadır ve Ruslar bunu tarih boyunca yaptı)
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Exabyte1
Exabyte1
Teşekkür etti: 969 kez

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Hitler'in reçeteli Metamfetamin ve diğer zararlı ilaçları kullanıp da gerçeklikten kopması Hitler'e apayrı bir hayalcilik sağlamış ve böylece her geçen gün gerçek dünyadan daha fazla koparak askerlere ve yöneticilere mantıklı olmayan emirler vermesi ve bu yüzden sonunda saygınlığını yitirmesi de acayipti. Hani bilirim Metamfetamin başlarda insana çok iyi gelir ama sürekli kullanılırsa bunalım ve ruhsal çöküntü yapar.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 21231 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Tarihi kazananlar yazdığı için hiçkimsenin bahsetmediği ama Rusların berline girdikten sonra yaptıklarını , o dönemin canlı şahitlerinden dinledim Kanınız donar. Yaşları küçük bütün kızlara tecavüz etmişler (8-15 yaş arası) bu yetmiyormuş gibi onlara mezar kazdırıp ölüleri gömdürmüşler, Ruslar tek başlarına olsa Tarih boyunca almanları yenemezler. Alman generalleri kışın rusyaya saldırmaya karşı çıktılar ama IQ su düşük Hitler Manyağı ısrar etti. O geri zekalı herif generallerini dinleseydi şu an rusya tarihten silinmişti.

Bunların gerçek olduğunu Rus tarihçi bir profesör (Bayan) yıllar sonra Alman halkından özür diyelerek kabul etmişti. Googlede arayanlar bulabilir.

“Video sitelerinden paylaşımlar” sayfasına dön