Fifa 2005 te oyuncu arama özelliği olmaması en büyük eksisiydi. Oradada iyi takım kurmuştum.
En azından celtic alıp orta sahaya gerrard falan çekmiştim. Fifa 2009 da baya iyi.
Takım olarak parası çok olduğu için chelsea seçtim. Türk takımları seçince serbest oyuncuları bile vermiyorlar.
Neden böyle bilmiyorum. Chelsea de baya güzel bi kadro yaptım. Oynayın öneririm. Kadrom böyle oldu.
bu ilk 11 im. Beklere ramos gareth bale aldım. Merkeze modric forvetede balotelli aldım.

Bunlarda yedekler. Kanata lennon aldım. Fredy adu serbest oyunculardan beleşe geldi
Mesaj atıp kaleci istiyoruz demişlerdi. Kalecide beleşe geldi sayılır. 19 yaşında ve 80 likti. 7 milyona geldi kalecide.
Obi mikelin american afro saçları çok güzel olmuş. Hahhaaa :) Detroit pistons eski pivotu Ben wallace gibi olmuş

Bunlar sattığım oyuncular. Merkeze 10 numara olarak modric alınca lampardı 27 milyona okuttum. Yaşıda 30 du zaten.

Bunlarda aldığım oyuncular. Genelde genç ve ileriye dönük oyuncular aldım.

Oyunda güzel frikik kullanılıyor. Genelde gol atabiliyorum. Yalnız önceki serilere göre bir tık daha zor.
Essienle süper frikik golleri attım. Biri 30 40 metrelerden falandı sanırım.
Günümüze daha yakın bu oyun. Birçok oyuncunun yüzünüde yapmışlar. Türkiye ligide içinde var.
Buda genel olarak takım durumu. 3 bölgemde 80 ve üstü.

Buda lig tablosu. 67 puanla zirvedeyiz. 24 te 22 yapmışım. Arsenal liverpool Manu ve tottenhama karşı oynamak baya zor.