Kanında ilaç etken maddesi tespit edilen ünlüler ise; Engin Polat, İrem Derici, Feyza Altun ve Ziynet Sali Safter olarak açıklandı. Derici, Altun ve Sali'nin ilaçlarının yeşil reçete ile alındığı ifade edildi.
Zamanında sırf empati yapıp insanların bu etken maddeli ilaçlarla neler yaşadığını anlamak için yani sebebi hastalık ya da herhangi bir şey değil Mirtazapin, Venlafaksin, olanzapin, lorazepam, ketiapin, aripiprazol, sertralin, sitalopram, essitalopram, duloksetin, metilfenidat hidroklorür (ritalin-concerta), paroksetin, fluoksetin, valproik asit, moklobemid, topiramat gibi etken maddelerini yukarıda saydığım reçeteli ilaçları kısa süreli doktora yazdırarak denemişliğim vardır fakat bağımlılık pek tarzım olmadığından ve ilaçlar beni sarmadığından hepsini de en kısa sürede bıraktım.
Bu ilaçların etkisi eskiden tamamen duygusal olan beni kalıcı olarak duygusuz veya duygusal olarak körelmiş bir hale getirmesidir. Bunun sebebi sadece ilaçlar mıydı yoksa olumsuz yaşanmışlık deneyimlerim miydi ondan tam olarak emin değilim.