Turknet Higa kampanya önerisi
-
ahmetyazıcı
- Bit

- Teşekkür etti: 2 kez
Turknet Higa kampanya önerisi
Arkadaşlar toplanmış oyun oynayacağız internet bağlantı kesildi diye bildirim veriyor ben uğraşıyorum modemi aç kapa vs. gülüyorum ama içten içe sinirliyim bu 1 değil 2 değil hep aynı şeyi yaşıyorum en sonunda sağlayıcı değişikliğine karar verdim az önce altyapı sorguladım, Turknet gigafiber varmış 3 ay da ücretsiz internet çıktı geçmeyi düşünüyorum aranızda kullanan var mı? Bu arada sağlayıcısını değiştirmek isteyen varsa göz atsın derim.

- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 929 kez
Re: Turknet Higa kampanya önerisi
Ben ev interneti yerine cep internetini bilgisayara baglayarak kullanıyorum çok daha iyi oluyor hayatımda turknet kullanmadım fakat bir keresinde başvuru yapmıştım eve kabloları kontrol etmek için aşağıdaki kablo bağlantısı yapılan yere gelip Türk Telekom bilgi kartı asmışlardı kablonun arasına ondan sonra da arayıp talebimi iptal ettirmiştim.
Bir arkadaşım vardı internette konuştuğum gerçek hayatta tanımadığım, o da turknet kullandığını ve memnun olduğunu söylemişti daha sonra da sohbetimiz anonim sohbet olduğu için sonlandı. Kendisi No Touch Lazer göz ameliyatı olmuş onun hakkında konuşuyorduk arkadaşla daha sonra da o arkadaşla konuşmak için yolum ona onun da bana hiç düşmedi.
Taahhütsüz ise güzel teklif olabilir fakat 3 aydan sonra ücret isterler ise sıkıntı olabilir eğer taahhüt düşünüyorsan Türknet'in müşteri hizmetleri ile bir ara konuş derim onlar sana bu tarifenin nasıl olduğunu, detaylarını ve bütün kafandaki soruları cevaplayarak sana yeterince bilgi vereceklerdir diye düşünüyorum.
Bir arkadaşım vardı internette konuştuğum gerçek hayatta tanımadığım, o da turknet kullandığını ve memnun olduğunu söylemişti daha sonra da sohbetimiz anonim sohbet olduğu için sonlandı. Kendisi No Touch Lazer göz ameliyatı olmuş onun hakkında konuşuyorduk arkadaşla daha sonra da o arkadaşla konuşmak için yolum ona onun da bana hiç düşmedi.
Taahhütsüz ise güzel teklif olabilir fakat 3 aydan sonra ücret isterler ise sıkıntı olabilir eğer taahhüt düşünüyorsan Türknet'in müşteri hizmetleri ile bir ara konuş derim onlar sana bu tarifenin nasıl olduğunu, detaylarını ve bütün kafandaki soruları cevaplayarak sana yeterince bilgi vereceklerdir diye düşünüyorum.