Bu Nasıl? Bir Kafa Yapısı....!!!

Diğer bölümler ile alakasız konular buraya
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2757 kez

Bu Nasıl? Bir Kafa Yapısı....!!!

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Akıllara durgunluk veren olay: Derin dondurucuda 2 aylık bebek cesedi bulundu!
Resim

Ankara'da cezaevinde bulunan G.İ. adlı kadının evinde temizlik yapan yakınları, derin dondurucuda 2 aylık erkek bebeğin cansız bedeniyle karşılaştı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Cezaevinde bulunan G.İ. adlı kadının evinde temizlik yapan yakınları, derin dondurucuda 2 aylık erkek bebek cesedi buldu.

Bir suçtan dolayı cezaevinde bulunan G.İ.’nin yakınları, akşam saatlerinde kadının Şeyh Şamil Mahallesindeki evine gelerek evi düzenlemek ve temizlik yapmak istedi.

Resim

2 AYLIK BEBEK CESEDİ BULUNDU

Temizlik sırasında derin dondurucuyu açan yakınları, içerisinde yaklaşık 2 aylık olduğu değerlendirilen erkek bebek cesedi buldu.

Durum hemen yetkililere bildirildi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde bebeğin hayatını kaybettiği belirlendi.

Resim

KESİN ÖLÜM NEDENİ BELLİ DEĞİL

Savcının olay yerindeki incelemesinin tamamlanmasının ardından bebeğin cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Bebeğin, G.İ.’nin çocuğu olup olmadığı henüz bilinmezken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak : https://halktv.com.tr/gundem/akillara-d ... du-949462h
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Exabyte1
Exabyte1
Teşekkür etti: 974 kez

Re: Bu Nasıl? Bir Kafa Yapısı....!!!

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Daha neler neler var yani millet bebeye hasret mesela benim gibiler fakat bu konuda daha evlenmediğim için umudum yok hatta bu yüzden ileride evlat edinmeyi de değerlendiriyorum, bazıları da bebek saibi oluyor öldürüp buzdolabında saklıyor.

Dünyada adalet aramıyorum artık ben sadece şunu iyi biliyorum ki kim güçlüyse adaletli odur anlayışıyla hiçbir yere varılamaz.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2757 kez

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Kayserilifatih yazdı: 27 Haz 2025, 11:50 Daha neler neler var yani millet bebeye hasret mesela benim gibiler fakat bu konuda daha evlenmediğim için umudum yok hatta bu yüzden ileride evlat edinmeyi de değerlendiriyorum, bazıları da bebek saibi oluyor öldürüp buzdolabında saklıyor.

Dünyada adalet aramıyorum artık ben sadece şunu iyi biliyorum ki kim güçlüyse adaletli odur anlayışıyla hiçbir yere varılamaz.
Aynen bende senin gibi çocuk sahibi olmayı çok arzu ediyorum ama ben umutluyum birgün eşimde olacak evladım'da....

Allah (c.c) böyle zalimlere neden çocuk verir bunu hiçbir zaman anlamadım/anlayamadım/anlayamayacağım...
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte4
Zettabyte4
Teşekkür etti: 10624 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Lanet olsun bu canilere.