Format sırasında alınan dump stornwme.sys HATASI - Çözüldü

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
yamanoglu
Bit
Bit
Teşekkür etti: 7 kez

Re: Format sırasında alınan dump stornwme.sys HATASI

Mesaj gönderen yamanoglu »

herkese selamlar. yardımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Windows 11 başarıyla hatasız kuruldu. Sanırım sorun win10 dosyalarındaydı. Harddiske nasıl kurduğu hakkında hiçbir fikrim yok. En azından şuanda m2 win11 ile işimi hallettim. Birçok forumda ve videoda sorunun ssd'de olduğunu görmüştüm. Hdd takıp windows kurduktan sonra ssdye klonlamayı- Driver bulup yüklemeyi ama başaramamayı- bios sıfırlamayı- bütün ekipmanları söküp takmayı denedim. Başına gelebilecek arkadaşlar için Flash diskinizde kurulu olan win10 dosyasyının en güncel haliyle değiştirmenizi ve ya Win11 dosyasını kurmanızı tavsiye ederim. Herkese iyi forumlar. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim. Sorunum halloldu.
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 933 kez

Re: Format sırasında alınan dump stornwme.sys HATASI

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Senin bilgisayarın yeni olduğu için Windows 10 kurulumunu desteklemiyor demek ki yani illa Windows 11 kurmanı istiyor bilgisayarın ki bu durum yeni nesil donanımlı bilgisayarlarda çok yaygın görülen bir olaydır bu sadece seninle ilgili bir olay değil yani herkeste görülüyor bilgin olsun diye söylüyorum. Sorunun çözülmesine sevindim eline sağlık. :arrow:
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2545 kez

Re: Format sırasında alınan dump stornwme.sys HATASI - Çözüldü

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Vallahi billahi ve tallahi sevindim.Başka sorunun olursa buraya yazmaktan çekinme bir şekilde hakkından geliriz sorunun...!!! Burası sordum forum, usta ve kalfaların toplandığı yer... (mesela ben kalfa'yım)
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3
Teşekkür etti: 10128 kez

Re: Format sırasında alınan dump stornwme.sys HATASI - Çözüldü

Mesaj gönderen burak35 »

Başka windows 10 isosuyla deneseydiniz ?

“Genel bilgiler ve ipuçları” sayfasına dön