Antalya'da 2025-YKS'nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) sınavında son dakikalara kalan adaylar maratoncuları aratmadı. 10.01'de kapanan kapılar sonrası bazı adaylar içeri alınmazken, kulağındaki takıyı çıkartamayan bir genç kız için veliler adeta seferber oldu. Dakikalarca verilen uğraş sonucu takı çıkartılamayınca sınava alınmayan genç kız, üzgün bir şekilde fakülteden ayrıldı.
Antalya'da kulağındaki küpeler sınava girmesine engel oldu
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19729 kez
Antalya'da kulağındaki küpeler sınava girmesine engel oldu
Antalya'da 2025-YKS'nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) sınavında son dakikalara kalan adaylar maratoncuları aratmadı. 10.01'de kapanan kapılar sonrası bazı adaylar içeri alınmazken, kulağındaki takıyı çıkartamayan bir genç kız için veliler adeta seferber oldu. Dakikalarca verilen uğraş sonucu takı çıkartılamayınca sınava alınmayan genç kız, üzgün bir şekilde fakülteden ayrıldı.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2509 kez
Re: Antalya'da kulağındaki küpeler sınava girmesine engel oldu
O da takmasın küpe...Sınav yönetmeliğin de açıkça belirtilmiş...
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 930 kez
Bazıları demek ki yönetmeliğe aykırı davranmayı seviyor yani bu başkası kurallara uyar ama ben uymam şeklinde patolojik yani hastalıklı bir şekilde kendini diğerlerinden farklı ve üstün görme yaklaşımıdır.
- root@localhost
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 3925 kez
Her defasında söylerim bir kaç gün önceden keşif bile yapmak lazım okula. Bu işler şakaya gelmez. Geçen hanım üni sınavına girdi. Ben götürdüm. Konum bizi yanlış yere götürdü. Neyse ki biraz daha devam edip kendim okulu buldum. Ondan önce baldızı okula götürdüm. Erken çıkmak lazım. Her şey olabilir. Bunlar son dk kılı kılına gidilecek şeyler değil. Yıllar önce LGS ye girmiştim. Babam 1 saat önce orada olacak şekilde götürmüştü.
Birde kılık kıyafet yönetmeliği daha önemli. Kız sütyen üstü gömlek altta da boxer tarzı şort ile sınava gitmis.
Neyse tecrübe işte. Ders almak gerekli. Bir musibet bin nasihat tan iyimis.
Birde kılık kıyafet yönetmeliği daha önemli. Kız sütyen üstü gömlek altta da boxer tarzı şort ile sınava gitmis.
Neyse tecrübe işte. Ders almak gerekli. Bir musibet bin nasihat tan iyimis.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19729 kez
Sütyende transparan nedense , Hani balo olur, davete gidersin ... Sınava gidiyorsun ben şahsen anlam veremedim , girememesi üzücü elbetteki , keşke sınav yönetmeliğine bir göz atsaymış 

Kaynak :
https://www.facebook.com/posta/videos/- ... 177347455/

Kaynak :
https://www.facebook.com/posta/videos/- ... 177347455/
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10123 kez
Bu olayı biliyorum. Twitterda izlemiştim. Amacı sınava falan girmek değil. Amacı şov. Heryerini açmış zaten. Heryerini belli edecek şekilde giyinmiş.
Bu kızın yaptığı açıkça teşhirciliktir. Ve artık suç kapsamında sayılması gerekir. Twittera girip fiona yazarsanız hesabını görürsünüz.
Hatta kendisinin şöylede bir twiti var. (silerse diye ss aldım)

Görmüş olduğunuz gibi edepten falan yoksun bi arkadaş kendisi. Zaten 2 gün sonra kesin o.f açar artık kendiside.
Bu kızın yaptığı açıkça teşhirciliktir. Ve artık suç kapsamında sayılması gerekir. Twittera girip fiona yazarsanız hesabını görürsünüz.
Hatta kendisinin şöylede bir twiti var. (silerse diye ss aldım)

Görmüş olduğunuz gibi edepten falan yoksun bi arkadaş kendisi. Zaten 2 gün sonra kesin o.f açar artık kendiside.
- Kayserilifatih
- Petabyte4

Kızda antisosyallik, narsistik eğilimler ve aynı zamanda da histriyonik veya histerik bir kişilik yapısı var gibi görünüyor yoksa normal biri bu kadar açık giyinip de ilgi çekmeye gerek duymazdı.
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10123 kez
Şu kızda bipolar bozukluk vardır muhtemelen. Ama ispatlayamam tabi.
- Kayserilifatih
- Petabyte4

Bipolar bozukluk dediğin çift duygu değişimidir fakat bu kızda sürekli bir öföri yani mani hali vardı fakat bunun tam olarak bipolar olduğuna emin değilim.
Nereden mi biliyorum tıbbın DSM 5 ve DSM 4 adı verilen psikiyatri kitaplarının bütün sayfalarını ve hastalıkları ezbere tarayıp okudum da oradan biliyorum
Nereden mi biliyorum tıbbın DSM 5 ve DSM 4 adı verilen psikiyatri kitaplarının bütün sayfalarını ve hastalıkları ezbere tarayıp okudum da oradan biliyorum