Android 16 Yayınlandı... Kurmaya Değer Mi
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21458 kez
- Kayserilifatih
- Exabyte1

- Teşekkür etti: 974 kez
Re: Android 16 Yayınlandı... Kurmaya Değer Mi
Fazla bir fark görmediğini,kurmaya değmeyeceğini söylüyor fakat ben daha android 11 de takılı kaldım android 16 yı geçtim android 15'i görmek bile bana daha nasip olmadı. 
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21458 kez

Üstte benim telefonun android sürümü. Android 11 iyimi ben hiç kullanmadım
- Kayserilifatih
- Exabyte1

- Teşekkür etti: 974 kez
Sürekli yeni telefon al baskısı ile sürekli desteği kesmeleri yanlış aslında yapacakları apple gibi uzun süre güncelleme desteği vermek fakat onu amiral gemisi telefonlara yapıyorlar yeni yeni orta seviye telefonlarda da görülmeye başladı eğer fiyatlar düşmezse bu telefon tamamen kullanılmaz hale gelene kadar bununla idare etmekte fayda görüyorum bu sayede para biriktirip ben ve benim gibiler istedikleri özelliklere sahip olan bir telefon alabilirler. Ben dr gm 20 kullanırım (pro olmayan model)
Bu telefon firmaları harbi uyanık (!) telefona o kadar para verdir sonra sadece 1 ya da 2 sürüm amiral gemilerinde 3 ya da 4 sürüm güncelleme getir sonra eskidi diyerek sattır yeni telefon aldır yani bu politikanın acilen değişmesi gerekiyor yoksa herkes her sene telefon değiştirmeye mecbur hale getirilirse ileride halimiz ne olur bilemiyorum.
Bu telefon firmaları harbi uyanık (!) telefona o kadar para verdir sonra sadece 1 ya da 2 sürüm amiral gemilerinde 3 ya da 4 sürüm güncelleme getir sonra eskidi diyerek sattır yeni telefon aldır yani bu politikanın acilen değişmesi gerekiyor yoksa herkes her sene telefon değiştirmeye mecbur hale getirilirse ileride halimiz ne olur bilemiyorum.