velociraptor yazdı: 20 May 2025, 01:29
Aynen, sağlamcı olmak gerek.
Bizler eski kullanıcıyız hatta sen benden daha eski kullanıcısın (deyim yerinde ise "dino-user"'sin.. (anlamı dinazor kullanıcı-dev kullanıcı-usta-guru demek))
Bizim zamanımız da (Win98 son yılları-Windows XP 'in yıldızının parladığı yıllar) sadece Hotmail ve Yahoo Mail vardı.Aralarında tam bir rekabet söz konusu idi...
Bizler eski kullanıcıyız hatta sen benden daha eski kullanıcısın (deyim yerinde ise "dino-user"'sin.. (anlamı dinazor kullanıcı-dev kullanıcı-usta-guru demek))
Bizim zamanımız da (Win98 son yılları-Windows XP 'in yıldızının parladığı yıllar) sadece Hotmail ve Yahoo Mail vardı.Aralarında tam bir rekabet söz konusu idi...
Aynen yahoo ve hotmail efso idi.
Hatırla mısınız https://www.mynet.com/ MYNET vardı. Ben ilk mail i onunla açmıştım. İlk maillerim ScorpionLee[at]mynet.com sonra konyaLee[at]mynet.com :D hahaha 10 yaşında velettim. Silinmiş gitmişlerdir.
Aynen yahoo ve hotmail efso idi.
Hatırla mısınız https://www.mynet.com/ MYNET vardı. Ben ilk mail i onunla açmıştım. İlk maillerim ScorpionLee[at]mynet.com sonra konyaLee[at]mynet.com :D hahaha 10 yaşında velettim. Silinmiş gitmişlerdir.
Evet, MyNet 'de bir efsane idi....Hatta bungünkü Bing'in atası diyebiliriz.Bir de efsane web forum sitesi vardı (adını yazmayacağım reklam olur) Türkiye'de 1998 yıllında açılan ilk forum sitesi(oraya da üye olmuştum tabii adım o zamanlar TRWE_2012 değildi.trwe idi oda klavyeden isim yazmaya üşendiğim için öylesine yazmıştım ama şimdi trwe, TRWE_2012 oldu.) (kesin @Tarkan_dost bilir) sordum'dan da eski...İlk sordum, 2006 senesinde açılmıştı.Bu 1998 yılında açıldı.Daha ortada forumculuk kültürü yoktu....
Ben ilk kullandığım hotmaili buldum. Yaklaşık 20 küsür sene önce arkadaşla açmıştık sanırım. Geçen gün aklıma geldi. Girmek istedim.
Ama hesap bulunamadı diyor. Adınıda yazayım. benim_msnim@hotmail.com :)
Kullanılmadığı zaman belli bir süre sonra silmiş olabiliyorlar. Google hesabım silinmişti benim bir tane öyle bir sene ya da 2 sene mi ne girmemiştim ondan dolayı hesabımın silindiğine dair başka bir hotmail e-posta adresime mesaj gelmişti o hotmail hesabını göstermiştim çünkü kurtarma e postası olarak o sebeple ona mesaj atmışlar Google hesabınızın kapandığını bildiririz diye.
burak35 yazdı: 20 May 2025, 14:11
Ben ilk kullandığım hotmaili buldum. Yaklaşık 20 küsür sene önce arkadaşla açmıştık sanırım. Geçen gün aklıma geldi. Girmek istedim.
Ama hesap bulunamadı diyor. Adınıda yazayım. benim_msnim@hotmail.com :)
Büyük ihtimalle hesap 20 gün boyunca kullanmayınca silindi.Yeniden aç....
O hesabı açtığımda bilgisayar telefon internet tablet hiçbirşeyim yoktu arkadaşlar. İnternet kafelerde falan açmışızdır muhtemelen.
Msn açıyorduk işte onunla. Bolbol titreşim atardım herkese. hahah