Yasak Elma Oyunclarında Sevil Akdağ arkadaşı Elif Kırav'ı bıçaklayarak öldürdü!

Diğer bölümler ile alakasız konular buraya
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19697 kez

Yasak Elma Oyunclarında Sevil Akdağ arkadaşı Elif Kırav'ı bıçaklayarak öldürdü!

Mesaj gönderen velociraptor »

Resim

Oyuncu Sevil Akdağ, arkadaşı Elif Kırav ile yaşadığı tartışma sonrası bıçakla saldırarak genç kadını öldürdü. Olay sonrası Akdağ, evden kaçarak izini kaybettirmeye çalıştı.

Olay, dün akşam saatlerinde İskenderpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Elif Kırav ile oyuncu Sevil Akdağ dışarıda buluştuktan sonra Kırav'ın evine geldi. Evde bir süre sonra ikili tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Sevil Akdağ arkadaşını bıçakla öldürdükten sonra bileklerini kesti. Akdağ, kısa süre sonra evden kaçtı. Hayatını kaybeden Elif Kırav'a ulaşamayan yakınları genç kadının evine geldi.

Kırav'ı kanlar içerisinde gören yakınları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Kırav'ın hayatını kaybettiğini belirlerken polis ekipleri yaptıkları çalışmada olayı oyuncu Sevil Akdağ'ın yaptığını belirledi. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler şüpheliyi kısa sürede yakaladı.

Resim

BIÇAKLAYIP BİLEKLERİNİ KESİYOR

Abdulkadir Bediroğlu, "2 kız arkadaş birbiriyle tartışmış. Sonra biri diğerini öldürüyor. Kız arkadaşını bıçaklayıp bileklerini kesiyor. Sonra da kaçıp gidiyor. Annesi geliyor eve giriyor. Kan içinde görüyor. Mahallede görüyorduk. Selamlaşıyorduk. İyi bir insandı" dedi.

SEVİL AKDAĞ KİMDİR?

Son olarak arkadaşı Elif Kırav’ı bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gündeme gelen Sevil Akdağ, 3 Temmuz 1993 tarihinde Mardin’de dünyaya geldi. Genç yaşlardan itibaren müzik ve televizyona ilgi duyan Akdağ, oyunculuk kariyerine çeşitli müzik klipleri, tanıtım filmleri ve reklam projelerinde yer alarak adım attı.

Korku türündeki yapımlarda boy gösteren Akdağ, 2019 yılında vizyona giren “Kulyas: Lanetin Bedeli” filminde “Zülal” karakterine hayat verdi. 2021 yapımı “Enna: Kara Büyü” filminde de rol alan Akdağ, sinema kariyerinde genellikle doğaüstü temaları konu alan yapımlarda yer aldı.

Televizyon dünyasında da çeşitli projelerde yer alan Sevil Akdağ, TRT 1 ekranlarında yayınlanan “Tutunamayanlar” dizisinde hemşire rolünü canlandırdı. Ayrıca ATV’nin sevilen dizisi “Kardeşlerim”de “Sevilay” karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Ayrıca, Mazlum Kuzey & Kuddusi 2: La! Kasada Para Var! (2019) filminde ve Yasak Elma (2018) dizisinde oyuncu olarak yer aldı.

Kaçarken kameralara yakalandı :

Kaynak :
https://www.haberturk.com/oyuncu-sevil- ... du-3783911
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/f ... si-2320296
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 928 kez

Re: Yasak Elma Oyunclarında Sevil Akdağ arkadaşı Elif Kırav'ı bıçaklayarak öldürdü!

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Ya kız psikopat ya da bunalımdaydı ondan bir anlık hırsla kavgada öldürdü sonra da bileğini kesmeye çalıştı. Allah herkese sabır versin malum devir zor herkesin sağduyulu olması mümkün olmuyor.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2505 kez

Re: Yasak Elma Oyunclarında Sevil Akdağ arkadaşı Elif Kırav'ı bıçaklayarak öldürdü!

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Korku türündeki yapımlarda boy gösteren Akdağ, 2019 yılında vizyona giren “Kulyas: Lanetin Bedeli” filminde “Zülal” karakterine hayat verdi. 2021 yapımı “Enna: Kara Büyü” filminde de rol alan Akdağ, sinema kariyerinde genellikle doğaüstü temaları konu alan yapımlarda yer aldı.

Hiç şaşırmadım aksine haberi okurken esnedim...

Üç harfli flimler'de oynarsan sonun da onlardan olur ve onların etkisine girersin....!!!

NOT:

Hangisi "Sevil Akdağ" hangisi Elif Kırav (yoksa sarışın olan mı?)
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Resim
Bu oyuncuları bende tanımıyorum malesef , sanırım ilk resimdeki sarışın uzun boylu kadın yanındaki arkadaşı tarafından öldürülmüş. :?:
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3
Teşekkür etti: 10117 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Yazık olmuş. Biri mezara biri hapse gitti işte...
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Sevil Akdağ'ın Yaklaşık 1 Ay Önce Canına Kıydığı Arkadaşı Elif Kırav ile Eğlendiği Görüntüler Ortaya Çıktı.
Kullanıcı avatarı
root@localhost
Gigabyte3
Gigabyte3
Teşekkür etti: 3919 kez

Mesaj gönderen root@localhost »

Karılara bakınca az çok belli oluyor. Erkek davası olabilir. Kıskanç lik olabilir. Zor durum. Dikkat etmek lzim. Kadınlarda kafayı yer hemde erkek ten beter yer. Bariz örnek
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3

Mesaj gönderen burak35 »

İstanbullu 83 lü bi arkadaşım vardı üniversitede. Kız bildiğin psikopattı. Sakin görünürdü ama deliydi harbiden. Biara çantasını bi açtı ?
Bilin bakalım ne gördüm ? Tabikide çantasında silah vardı. Lan bu ne manyakmısın dedim ? Ben silah kullanmayıda bilirim demişti.
Zayıf uzun boylu sarışın sarı saçlı biriydi. Biara bana istanbulda drag yarışlarına bile katıldığı söyledi. Bigün biraz bilişim konuşuyoruz.
Bana demesin mi ? Sen daha şeker yiyen küçük bi çocukken ben ms dos kullanıyorum. Oha dedim gerçekten. Öyle manyak bi tipti.
İyi biriydi tabi. Ama biraz fazla uçuk kaçıktı.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

30 bıçak darbesi hırsını alamayıp birde bileklerini kesmiş , Bu ne kin bu ne nefret. :?:
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3

Mesaj gönderen burak35 »

Fatihin dediği gibi bir muhabbette olabilir. Bu dişilerde bazen erkekten bile daha fazla zalim ve gaddar olabiliyorlar...
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 928 kez

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Kimin ne olduğu hiç belli olmuyor yani bu gün yüzüne iyi görünen kişilerin gözü döndüğünde ne zaman psikopat tarafını göstereceğini her zaman kestiremeyebiliriz.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3

Mesaj gönderen burak35 »

Aynen. Sakin görünen insanların içinde kimbilir ne psikopatlar var.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

velociraptor yazdı: 19 Nis 2025, 19:33 30 bıçak darbesi hırsını alamayıp birde bileklerini kesmiş , Bu ne kin bu ne nefret. :?:
30 adet darbe, zaten öldürülen kaldın ilk 3-5 darbe'de anında canı çıkmıştır.10 darbe ve sonrası ise, ölü beden'e yapılan işkence'den başka bir durum'u izah etmez.

Artık, rahmetli hatun, katil karadul hatun'a ne söyledi ise...?

Bu karadul katil hatun, ömür boyu gün ışığı göremeyecek inşallah....
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3

Mesaj gönderen burak35 »

Birde oyuncu olan insanların böyle birşey yapması. Valla çok garip. Para pul mal mülk şan şöhret herşeyde var bunlarda...
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

burak35 yazdı: 19 Nis 2025, 23:36 Birde oyuncu olan insanların böyle birşey yapması. Valla çok garip. Para pul mal mülk şan şöhret herşeyde var bunlarda...
Para pul mal mülk şan şöhret
Bunlar boş ve yararsız oyuncaklar...

Asıl insan RABBİNE yönelmeli, işte o zaman hem bu fani dünya'da hem de öbür dünya'da o insan daha zengin ve güçlü olur.