Forumdaki arkadaşlarımızın isteği doğrultusunda bazı temizlenecek klasörler eklenmiş olup , Bir Microsoft BUG u olan ve her login oluşta System32 içerisinde Oluşan Onbinlerce boş .tpm uzantılı klasörlerde otomatik olarak sildirtilmektedir - Bakınız
Ooo güzel. Az önce indirdim. Baya güzel olmuş. Mesajımı dikkate aldığın için teşekkürler abi.
Umarım microsoft o çok fazla dosya klasör oluşturan buglarıda düzeltir.
Kayserilifatih yazdı: 16 Nis 2025, 23:54
Eline sağlık. Sistemde biriken çöpleri temizlemek için güzel bir script ve scriptin gelişmesi de ayrı bir güzellik katmış. Teşekkürler.
Değerli üstadım Tarkan hocam ellerinize kollarınıza sağlık gerçekten güzel olmuş. Arkadaşlarımın yorumlarınada katılıyorum. Paylaşımınız için çok teşekkürler.
Değerli forumdaşlar ve Tarkan hocam bu program çok güzel hoşta 1920x1080 ekran çözünürlüğünde ekrandan taşma yapıyor. Programı indirdim ve denedim çok güzel çalışıyor. Amma gel velhasıl ekrandan taşıyor. Bunu küçeltmenin imkanı yokmudur acaba. Yani çözünürlük ayarlarımı daha da küçelttim ama resimden daha iyi anlaşılır herhalde.
mehoaga yazdı: 17 Nis 2025, 23:50
Değerli forumdaşlar ve Tarkan hocam bu program çok güzel hoşta 1920x1080 ekran çözünürlüğünde ekrandan taşma yapıyor. Programı indirdim ve denedim çok güzel çalışıyor. Amma gel velhasıl ekrandan taşıyor. Bunu küçeltmenin imkanı yokmudur acaba. Yani çözünürlük ayarlarımı daha da küçelttim ama resimden daha iyi anlaşılır herhalde.
Ekran Çözünürlük değerini 1368 x 768 yada 1360 x 768 olarak kullan. Bu çözünürlükte masaüstü nesneleri (dosya/dizin/pencereler daha düzgün görünür.)
Bu çözünürlüklerin diğer adı da S-VGA (Süper - VGA):
S-VGA (Super Video Graphics Array) sınıfında değerlendirilir. Genelde HD Ready olarak anılır ve 16:9 en-boy oranına sahiptir.
TRWE_ 2012 kardeşim zaten benim ekran çözünürlüğüm öyle de ben sığmayınca değiştirmek zorunda kalmıştım. Yanıtın için de ayrıca teşekkürler. Bendeki orjinal çözünürlük 1366x768 . Birde 1360X 768 var bende.
Tamam birde bu ayarda deneyeyim bakalım olacakmı. Deneyip döneyim sana.
Valla dedidğin ayara getirdim hiç bir değişklik olmadı yalnız yazı boyutu 125 miş onu 100 yaptım birde görev çubuğunu gizledim yine ekrana sığmıyor. Yani Formun üzerinde bulunan buton bende görünmüyor ki bende "tamam" butonuna tıklayabileyim. Haa temizlik yapıyormu yapıyor onda bir sıkıntı yok. Sadece en tepede bulunan X basabiliyorum oda programı kapatıyor sonra mesaj kutusu geliyor yaptığı temizlikle ilgili.
En son mehoaga tarafından 18 Nis 2025, 00:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.