Firefox Kullanırken Dikkatli Olun...!
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2508 kez
Firefox Kullanırken Dikkatli Olun...!
Merhabalar
Firefox web tarayıcısında ayarlardan burayı kontrol edin.

- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 930 kez
Re: Firefox Kullanırken Dikkatli Olun...!
Bende Android Firefox için Veri Toplama adında bir ayar var ve hepsi de kapalıdır. Veri toplanmasını engellemek için bu ayarların kapatılması gereklidir. Muhtemelen bilgisayar için de ayar ve seçeneklerin yönetim kısmı benzerdir.

https://ibb.co/3q50MY1

https://ibb.co/3q50MY1
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10117 kez
Ooo ooo ooo. Bu nedir ya. Yeter ama artık. 1 değil 2 değil. Bu kaçıncı. Ben bu yüzden sevmiyorum işte güncelleme update olaylarını.
Her güncellemede bir sürü olmaması gereken özellik ekliyorlar. Resmen canlı yayın yapıyo kullanıcı bu ayarlar açıksa bilmeden.
Hasta hasta halimle köh köh öksürürken illa kötü kötü konuşturcak beni firefox. Allahtan ironda böye şeyler yok.
Her güncellemede bir sürü olmaması gereken özellik ekliyorlar. Resmen canlı yayın yapıyo kullanıcı bu ayarlar açıksa bilmeden.
Hasta hasta halimle köh köh öksürürken illa kötü kötü konuşturcak beni firefox. Allahtan ironda böye şeyler yok.
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 930 kez
Bu gizlilik ihlal olayları her popüler tarayıcıda (özellikleri kısılıp mini hale getirilmemiş tarayıcılarda olmayabiliyor) genellikle oluyor. Bu ayarlara girip mutlaka kapatmak gerekiyor yoksa çoğunda genelde bu özellikler aktif olarak kurulumda geliyor ve kapatmadıkça da gitmiyorlar.
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10117 kez
Slimjette geliştirme amaçlı otomatik anonim rapor gönderimi ayarı vardı. Onu hep kapalı tutardım.