Win 10 da takvimdeki mesajları veya bildirmleri silme -Çözüldü

Windows 10 ile ilgili bilgi paylaşım alanıdır
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3
Teşekkür etti: 10127 kez

Re: Win 10 da takvimdeki mesajları veya bildirmleri silme

Mesaj gönderen burak35 »

Hiç kullanmadım o takvim uygulamasını. Bloatware sevmiyorum. Bayıyor.
Kullanıcı avatarı
mehoaga
Kilobyte4
Kilobyte4
Teşekkür etti: 3297 kez

Mesaj gönderen mehoaga »

Saygıdeğer forumdaşlarım;
olayı önce windowsu sıfırla ile çözeyim dedim olmadı. Sonra baktım olmadı bende yeniden yükle dedim oda olmadı yeniden başlayınca Hata veriyor her nedense anlamadım gitti. Sonra E sürücüsünde önceden yedeğini almıştım ordan yükleyeyim dedim oda olmadı. Sabahtan beri uğraşmaktan başıma gına geldi. Yani başım felaket şişti. Her neyse Allah tanki E sürücümde yenisi vardı bende windows üstünden yükleme yaptım. Ne kadar verim varsa hepsini sil dedim ama iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum. Her neyse bilgisayar birkaç kez açılıp kapandıktan sonra nihayet masa üstüne geldim baktım herşey silinmiş artık ne kadar kullandığım önemli dosyalar varsa onlarıda yükledim. Şu amda aktif olarak kullanıyorum. Takvim olayına gelince yine bir hatırlatma mesajı yazacaktımki bu sefer gözüm açıldı mesajı yazdım takvimi tıklayınca outlookun takvimi açıldı içimde benim yazdığım mesajda var neyse buldum ve sildim ama takvimdeki silinmiş. Hele şükür MUTLU SON.
Bana bu konuda yardım ve destek veren herkese çok TEŞEKKÜR ediyorum. Artk bu olayada ÇÖZÜLDÜ diyebiliriz.
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 933 kez

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Sorunun çözülmesine sevindim yani takvim uygulaması olmasaydı sen bu işten başarıyla kolayca çıkamazdın çünkü her şey onda bitiyordu. Geçmiş olsun. :arrow:
Kullanıcı avatarı
mehoaga
Kilobyte4
Kilobyte4
Teşekkür etti: 3297 kez

Mesaj gönderen mehoaga »

Kayserilifatih yazdı: 01 Nis 2025, 22:40 Sorunun çözülmesine sevindim yani takvim uygulaması olmasaydı sen bu işten başarıyla kolayca çıkamazdın çünkü her şey onda bitiyordu. Geçmiş olsun. :arrow:
Aynen evet.
Eyvaallah çok teşekkürler ediyorum. :arrow:
Şu anda yeni mesaj ekledim ve baktım beni otomatikman outlook takvime yönlendiriyor ve en güzeli ne biliyormusunuz ne yazdıysam aynen önümde. Sil dedinmi her 2 taraftanda siliniyor. İnş buda bozulmadan devam eder ama dedim yaaa göz açıldı bir kere amma yüklü windowstan oldum bu arada neyse sağlık olsun. Bunlar hep tecrübe oluyor bana.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3
Teşekkür etti: 10127 kez

Re: Win 10 da takvimdeki mesajları veya bildirmleri silme -Çözüldü

Mesaj gönderen burak35 »

Başka programlarda bulup deneyebilirsin abi. Ama o tarz programlar kullanmadığım için isim yazamıyorum. Mutlaka nette araştırın.
İllaki hatırlatıcı programlar yazılımlar vardır. Bi denersiniz. Umarım bulursunuz. Kullanmadan önce mutlaka virustotalde tarama yapın.
https://www.virustotal.com/gui/home/upload

Şüphelenirseniz tarama sonucunu burada paylaşın. Yardımcı olmaya çalışırız.