Cevrede bulunan aglara laptopla girme ??
- root
- Kilobyte3

Cevrede bulunan aglara laptopla girme ??
slm arkadaslar benim bir sorunum var benim evde modeme bagli bilgisayar var bide cevredeki aglara gire bilen laptop simdi ben laptopla benim evdeki hatta kablosuz olarak gire biliyorum sifre falanda sormuyor peki ben girdigimde benim masaustu bilgisayarin internet hizi dusermi ?? Ve ya benim masa ustu bilgisayara laptoptan ulasmak icin bir sifre koyabilirmiyim cevredeki kisilerin benim agdan faydalanmamasi icin??
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19701 kez
sörf hiziniz düsmez ama ayni anda iki Pc den de download yapmaya baslarsaniz download hiziniz düsecektir , wlan larda sifre kullanilmasi , baskalari tarafindan kötüye kullanilmamasi icin gereklidir , fakat egerki evinizde bir router varsa ve bunu kuran kisi de hem masaüstü hemde laptonuzun mac adreslerine buradan izin vermisse , baskalari zaaten giremeyecek fakat siz herikisi ile rahatsa baglanabileceksiniz
-
braveheartorca
- Bit

Re: Cevrede bulunan aglara laptopla girme ??
yada bu linkteki programı ındırıp wirless sifrelerini kırmayı deneyebilirsin
ben denemedim
icinde birden cok anlatımlı sifre kırma yontemleri bulunuyor guzel bır program
dedim ya
ben kurdum fakat kullanmadım
Download:
ben denemedim
icinde birden cok anlatımlı sifre kırma yontemleri bulunuyor guzel bır program
dedim ya
ben kurdum fakat kullanmadım
Download:
Kod: Tümünü seç
http://rapidshare.com/files/238930391/wirless___351_ifre_k__305_rma.rar.html- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19701 kez
Re: Cevrede bulunan aglara laptopla girme ??
Link code icine alinmistir , Lütfen , linkleri code icerisinde verelim , tesekür ederim